Seurakunta kaupungilla ja tapahtumissa

Seurakunta on vuosittain mukana kaupungin yhteisissä Yhden päivän jutussa helatorstaisin ja joulunavaustapahtumassa marraskuussa. Kirkkoherra pitää puheen esiintymislavalla ja seurakunnan kuorot laulavat lavalla ja Willan tiloissa. Lystilauantaina elokuussa voit nähdä seurakunnan oman maskotin Lysti-lampaan Villatehtaalla.

HUOM! Tänä vuonna 2020 Lystilauantaita ei järjestetä koronarajoituksiin liittyen!

Joskus voit tavata papin istuskelemassa Robert´s Coffeen kahvilassa odottamassa juttuseuraa kahvikupin ääressä.

Willan aukiolla Robert´s Coffeen lavalla adventtiaikana papit ja kanttorit laulavat Kauneimpia joululauluja. Hiljaisella viikolla kiirastorstaina kirkkoteatteriohjaajalla on siellä oma esitys.

Adventtiaikana seurakunnalla on Willassa Hyvän tahdon joulukuusi, josta voit ottaa kirjekuoren, jossa voit tuoda  seurakunan neuvontaan lahjakortin hyvinkääläiseen liikkeeseen. Diakoniatyö jakaa lahjakortit vähävaraisille kaupunkilaisille ennen joulua!

Toritapahtumissa on mukana seurakunnan työntekijöitä ja vapaaehtoisia. Toriteltalla on leppoisa ilmapiiri, puheensorinaa, tietoa kaikista seurakunnan muista toiminnoista, joskus naurua, ilon kiljahduksia, kun tavataan tuttuja.

Olet tervetullut toimintaan vapaaehtoiseksi: tavaroiden pakkaamiseen ennen tapahtumaa ja purkamiseen tapahtuman jälkeen, tavaroiden kantajaksi, tarjoiluun, seurakunnan pienten muistamisten ja esitteiden antamiseen tai muuten vain hengailemaan.

Tapahtumien vapaaehtoistehtävistä vastaa pastori Anne Blomqvist, p. 040 5888 048, anne.blomqvist@evl.fi

Tapahtumissa seurakunta tekee yhteistyötä kaupungin, Kaupunkiyhdistyksen, Lionsien, Willan kauppakeskuksen ja HyPS Concareiden kanssa

Yhteistyössä syntyi lumeton yhteinen Laskiaisrieha Willantorilla 23.2.2020. Mukana oli lampaita keräämässä lasten huomiota.