Seurakunta kaupungilla ja tapahtumissa

Seurakunta kaupungilla ja tapahtumissa

Seurakunta kaupungilla
 

Pappi Puolimatkan hautausmaalla

Kesällä pappi pitää taukoa, mutta elokuuussa tapaamiset jatkuvat! Lue Aamupostin juttu aiheesta.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Seurakunta on vuosittain ollut mukana kaupungin yhteisissä Yhden päivän jutussa helatorstaisin ja joulunavaustapahtumassa. Lystilauantaina elokuussa voit nähdä seurakunnan oman maskotin Lysti-lampaan Villatehtaalla. Nyt korona-aikana emme voi järjestää tapahtumia aikaisemman mukaan.

Joskus voit tavata papin istuskelemassa Robert´s Coffeen kahvilassa odottamassa juttuseuraa kahvikupin ääressä. 

Willan aukiolla Robert´s Coffeen lavalla adventtiaikana papit ja kanttorit laulavat Kauneimpia joululauluja. Hiljaisella viikolla kiirastorstaina kirkkoteatteriohjaajalla on siellä oma esitys.

Adventtiaikana seurakunnalla on Willassa Hyvän tahdon joulukuusi, josta voit ottaa kirjekuoren, jossa voit tuoda  seurakunan neuvontaan lahjakortin hyvinkääläiseen liikkeeseen. Diakoniatyö jakaa lahjakortit vähävaraisille kaupunkilaisille ennen joulua!

Toritapahtumissa on mukana seurakunnan työntekijöitä ja vapaaehtoisia. Toriteltalla on leppoisa ilmapiiri, puheensorinaa, tietoa kaikista seurakunnan muista toiminnoista, joskus naurua, ilon kiljahduksia, kun tavataan tuttuja. 

Olet tervetullut toimintaan vapaaehtoiseksi: tavaroiden pakkaamiseen ennen tapahtumaa ja purkamiseen tapahtuman jälkeen, tavaroiden kantajaksi, tarjoiluun, seurakunnan pienten muistamisten ja esitteiden antamiseen tai muuten vain hengailemaan.

Tapahtumien vapaaehtoistehtävistä vastaa pastori Anne Blomqvist, p. 040 5888 048, anne.blomqvist@evl.fi

 

Tapahtumissa seurakunta tekee yhteistyötä kaupungin, Kaupunkiyhdistyksen, Lionsien, Willan kauppakeskuksen ja HyPS Concareiden kanssa

Yhteistyössä syntyi lumeton yhteinen Laskiaisrieha Willantorilla 23.2.2020. Mukana oli lampaita keräämässä lasten huomiota.  

 

 

  

 

 

 

 

Ota yhteyttä

Kappalainen

Etsivä työ, kauppakeskustyö, Kaukasten aluepappi

Asun Järvenpäässä, perheeseeni kuuluu mies, kaksi aikuistuvaa lasta ja kaksi kissaa. Bibliodraaman ohjaajan pätevyys. Bibliodraama on ollut minulle läheinen tapa tutkia Raamattua 30 vuotta. Harrastukset kuntoliikunta ja opiskelu.

Motto: "Kukaan ei ole vapaa ennen kuin kaikki ovat vapaita."