Seurakunnan vaihde:
040 8050 200

Koronapandemiasta aiheutuvien rajoitusten vuoksi asiointia toivotaan ensisijaisesti puhelimitse ja sähköpostitse.

Kirkkoherranvirasto:
puhelin:  040 8050 205, ma-pe klo 9-13
s-posti: hyvinkaansrk.virasto@evl.fiLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Kirkkoherranvirasto sijaitsee seurakuntakeskuksessa,
osoitteessa:

Hämeenkatu 16, 05800 Hyvinkää.

Postitusosoite: Hyvinkään seurakunta/kirkkoherranvirasto, PL 29, 05801 Hyvinkää

Kirkkoherranvirastosta tilataan virkatodistukset, sukuselvitykset ja sukututkimukset. Täältä annetaan myös tietoja ja materiaalia seurakuntalaisille kaste-, vihkimis-, hautaus- ja rippikouluasioissa.

Sukuselvitystyyppisten virkatodistusten toimitusaika on tällä hetkellä n. 2 viikkoa.

Puhelintiedusteluja jo tehdyistä tilauksista ja niiden toimitusajoista pyydetään välttämään. Jotta perunkirjoituksen tekeminen ei tarpeettomasti viivästyisi, vainajan omaisten kannattaa tilata sukuselvitys jo ennen hautajaisia. Verohallinnosta voi tarvittaessa pyytää lisäaikaa perunkirjoituksen toimittamiselle.

Virkatodistuksen tai sukuselvityksen voi tilata sähköpostitse, puhelimitse tai alla olevan linkin kautta:

Pirkko Arminen
toimistosihteeri

Anne Nieminen
toimistosihteeri

Helmi Puranen
vs. toimistosihteeri

Teitä palvellaan puhelinnumerossa:

040 8050 205

Virkatodistus (tilaavirkatodistus.fi)

Kappalainen, vt. kirkkoherra

Motto: Puhuminen on hopeaa, vaikeneminen kultaa :)