Viestintä ja tiedotus

Seurakuntakeskus / Viestintä
Hämeenkatu 16, 05800 Hyvinkää

Sähköposti: hyvinkaansrk.viestinta@evl.fi

Viestintä vastaa seurakunnan yhteisöviestinnästä, esimerkiksi seurakunnan Kirkonmäki-lehdestä sekä some- ja verkkoviestinnästä.

TÄÄLTÄ voit käydä lukemassa tuoreimpia ja myös arkistoituja Kirkonmäki-lehtiä.

Julkaisemme tiivistetyn tapahtumakoosteen seurakunnan tapahtumista joka keskiviikko ja sunnuntai Aamupostissa (kyseinen paikallislehti ilmestyy keskiviikkoisin nimellä Aamuposti Viikko) sekä sähköpostitse lähetettävässä uutiskirjeessä.

Lisäksi toimipisteissämme jaetaan kausitiedotetta sekä kerran kuussa ilmestyvää kuukausitiedotetta.
Seuraa myös ilmoitustaulujamme!

Seurakunnan uutiskirje

Tilaa seurakunnan uutiskirje!
Ole hyvä ja täytä tästä linkistä aukeavaan lomakkeeseen sähköpostiosoitteesi liittyäksesi postituslistalle.

Johtava tiedottaja

Vastaan seurakunnan viestinnästä. Voit ottaa minuun yhteyttä esimerkiksi Hyvinkään seurakunnan verkkosivuihin tai Kirkonmäki-lehteen liittyvissä asioissa.