Rauhannummen siunauskappeli

Rauhannummen kappeli

Hikiäntie 1433, 05820 Hyvinkää

100

.

Rauhannummen siunauskappeli on Arkkitehtitoimisto Aarno Ruusuvuoren suunnittelema. Kappeli on rakennettu 100 hengelle. Kappeli vihittiin käyttöön yhdessä hautausmaan kanssa vuonna 1972.

Rauhannummen kappelin urkuparvi sijaitsee salin sivulla koko seinän mitalta. Parvella on 18 tuolia (kuorolle) sekä Porthanin urkurakentamon vuonna 1995 valmistuneet urut, jossa on 14 äänikertaa, kaksi sormiota ja jalkio. Urkuparvella on digitaalipiano (Yamaha CLP-745).

Katso panoraamakuva

Ajo-ohje Rauhannummen kappelille

Hämeenkatua ajetaan Ridasjärventielle, josta käännytään vasemmalle Itäiselle Kehätielle (nro 290) tienviitan mukaisesti.

Seuraavaksi ylitetään Pohjoinen Kehätie ja jatketaan Hikiäntietä reilun kilometrin verran Rauhannummen kappeli on tien vasemmalla puolella.

Mikäli tullaan 3-tietä, käännytään Sahanmäkeen ja jatketaan niin pitkälle, että tullaan tienristeykseen, jossa on vasemmalle tienviitta Hausjärvi. Hikiäntietä ajetaan noin kilometri, ja Rauhannummen kappeli on tien vasemmalla puolella.

Moottoritieltä tultaessa poistutaan rampista Hyvinkää P.

Liikuntarajoitteiset voivat ajaa kappelin pihaan, Liikuntarajoitteiset voivat ajaa kappelin pihaan, pääparkkipaikalta luiskaa ylös ja kääntymällä  ennen kappelirakennusta oikealle.

Opaskartta kappelin ovien eteen

Sijainti kartalla

Sydäniskuri Sydäniskuri
Esteetön kulku Esteetön kulku
Esteetön wc Esteetön wc
Induktiosilmukka Induktiosilmukka
Lastenhoitohuone Lastenhoitohuone
Pysäköinti Pysäköinti
wc wc
Tuoleja riveissä