Rauhannummen siunauskappeli

Hikiäntie 1433 , 05820 Hyvinkää

Rauhannummen siunauskappeli

Katso panoraamakuva

Rauhannummen siunauskappeli on Arkkitehtitoimisto Aarno Ruusuvuoren suunnittelema. Kappeli on rakennettu 100 hengelle. Kappeli vihittiin käyttöön yhdessä hautausmaan kanssa vuonna 1972.

 

Ajo-ohje Rauhannummen kappelille

Hämeenkatua ajetaan Ridasjärventielle, josta käännytään vasemmalle Itäiselle Kehätielle (nro 290) tienviitan mukaisesti.

Seuraavaksi ylitetään Pohjoinen Kehätie ja jatketaan Hikiäntietä reilun kilometrin verran Rauhannummen kappeli on tien vasemmalla puolella.

Mikäli tullaan 3-tietä, käännytään Sahanmäkeen ja jatketaan niin pitkälle, että tullaan tienristeykseen, jossa on vasemmalle tienviitta Hausjärvi. Hikiäntietä ajetaan noin kilometri, ja Rauhannummen kappeli on tien vasemmalla puolella.

Tapahtumat

to 4.8. klo 14.00 -20.00

Hikiäntie 1433, 05820 Hyvinkää

Musiikkia 300 vuoden takaa -tuokiokonsertit

Torstaina 4.8 Rauhannummen kappelissa kannattaa poiketa. Siellä soi Johann Sebastian Bachin musiikki lyhyinä tuokioina harmonikalla soitettuna. Bachin musiikin välissä Kalle Välimaa soittaa omia välikkeitä.

Tuokiot alkavat klo 14 alkaen puolen tunnin välein. Viimeinen alkaa klo 19.30. Yleisö voi tulla ja mennä vapaasti oman aikataulun mukaan.
Vapaa pääsy, tervetuloa!