Tervetuloa Hyvinkään seurakunnan verkkosivuille!

Verkkosivuillamme kerrotaan seurakuntamme toiminnasta ja taloudesta sekä luterilaisesta uskosta.

Hyvinkää on pohjoisella Uudellamaalla sijaitseva elinvoimainen radanvarsikaupunki. Se on Uudenmaan viidenneksi suurin kaupunki Helsingin, Espoon, Vantaan ja Porvoon jälkeen. Asukkaita oli vuoden 2018 lopussa noin 46500, joista Hyvinkään seurakuntaan kuului noin 32000 jäsentä.

Seurakuntamme kuuluu Espoon hiippakuntaan ja Tuusulan rovastikuntaan. Seurakuntamme täytti sata vuotta itsenäisyyden juhlavuonna 2017. Toimintamme on huomattavan laajaa, monipuolista ja kaikki ikäluokat kattavaa.

Arvomme ovat usko, toivo ja rakkaus. Visiomme on, että itse kunkin hengellinen elämä ja yhteys seurakuntaan vahvistuu.

Oman seurakuntamme tarpeiden lisäksi Hyvinkää on myös vahva lähetysseurakunta, joka on kantanut ja kantaa vastuuta ilosanoman eteenpäinviennistä.

Verkkopalvelustamme löydät runsaasti tietoa seurakuntamme viikottaistoiminnasta. Sivuilla on myös linkkejä kirkon portaalin eri osioihin, joista löytyy uutisia, taustatietoja ja hengellisen elämän rakennusaineita.

Palautetta ja kysymyksiä voit lähettää joko palautelinkistä tai lähettämällä viestin yksittäisen työntekijän sähköpostiin. Palauteviestit toimitetaan aina asianomaiselle työalalle tai työntekijälle.

Toivomme, että löydät etsimäsi tiedon sivuiltamme. Otamme myös mielellämme vastaan palautetta sivuista osoitteessa hyvinkaansrk.viestinta@evl.fi.

Hyvinkään seurakunta on olemassa juuri sinua varten.

Ilkka Järvinen

Tuusulan rovastikunnan lääninrovasti