Kuvassa mustalla pohjalla filminauha ja keltaisella tekstillä 30v juhlat.

30 v juhlat

Kaikkien tänä vuonna 30 vuotta täyttävien hyvinkääläisten synttärit järjestetään tiistaina 11.10. klo 18.30  elokuvateatteri Kinomassa.
Synttärisankarit pääsevät avecceineen punaisen maton johdattelemina onnittelumaljat nostettuaan katsomaan suomalaista Sieniretki -komediaa, jota tähdittävät mm. Ville Myllyrinne ja Martti Suosalo. Tarjolla on lisäksi pientä leffaherkkua.

Kaiken tämän tarjoaa sinulle Hyvinkään seurakunta =) .

Jos siis olet syntynyt vuonna 1992, ota seuralainen mukaan ja ilmoittaudu syksyn hauskimpiin pippaloihin!

Ilmoittaudu mukaan 29.09. mennessä tästä linkistä.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Lisätietoa tapahtumasta: nuorten aikuisten pappi Heidi Kajander-Maavuori, p. 040 805 0320, heidi.kajander@evl.fi

TERVETULOA!

T. Hyvinkään seurakunnan nuoret aikuiset

P.s. Kutsu on voimassa kaikille tänä vuonna 30 vuotta täyttäville ja heidän aveceilleen – kuuluitpa kirkkoon tai et.