seurakuntavaalit 2022

Seurakuntavaalit Hyvinkään seurakunnassa

Vuoden 2022 seurakuntavaalien ehdokasasettelu päättyi 15.9. klo 16. Määräaikaan mennessä saapui viiden (5) valitsijayhdistyksen perustamisasiakirjat. Perustamisasiakirjat tulivat valitsijayhdistyksiltä: Yhteinen tulevaisuus, Tulkaa kaikki, Keskellä elämää, Kuunteleva kirkko ja Lähellä ihmistä. Ehdokkaita vuoden 2022 seurakuntavaaleissa on yhteensä 82, kun vuoden 2018 seurakuntavaaleissa ehdokkaita oli 120.

Keskellä elämää, 21 ehdokasta

Kuunteleva kirkko, 18 ehdokasta

Lähellä ihmistä, 11 ehdokasta

Tulkaa kaikki, 9 ehdokasta

Yhteinen tulevaisuus, 23 ehdokasta

Tulkaa kaikki

Olemme poliittisesti sitoutumaton ryhmä. Haluamme haastaa eri tavoin ajattelevia pohtimaan kirkon perustehtävää ja toimintaa yhdessä.  Tavoitteemme on lisätä kirkollisen päätöksenteon avoimuutta ja yhdenvertaisuutta. Rakennamme seurakuntaa, moninaisten ihmisten kirkkoa, joka voisi olla turvallisempi tila kaikille.

Yhteydenotto                   Onni Pusa, onni.pusa@gmail.com ja Facebookin kautta @tulkaakaikkiHyvinkaa

Kuunteleva kirkko

Yhteydenotto                   Pirjo Ventoniemi, pirjo.ventoniemi@hmb.fi, 040 5277 853

Lähellä ihmistä

Yhteydenotto                   Ossi Ollikainen, ossi.ollikainen@gmail.com, 050 434 3184

Keskellä elämää

Olemme puoluepoliittisesti sitoutumaton, mutta seurakunnan sanomaan sitoutunut ryhmä. Meitä yhdistää rakkaus kirkon ydintehtävään,ilosanoman julistamiseen sanoin ja teoin sekä kotikaupungissamme että kansainvälisesti.

Tahdomme olla mukana vaikuttamassa siihen, että entistä useampi hyvinkääläinen löytäisi uskon elämänsä perustaksi, saisi elämänsä arkeen toivon näköaloja ja löytäisi seurakunnassa oman paikkansa. Työtä tulee tehdä monipuolisesti koko kaupungin alueella mitään ihmisryhmää unohtamatta. Uskomme, että kirkon sanomaa anteeksiannosta tarvitaan nyt enemmän kuin koskaan.

Kunnioitamme kirkkomme tunnustuksen mukaisia eettisiä arvoja. Haluamme rakentaa yhteyttä seurakuntalaisiin, päättäjiin ja työntekijöihin kuunnellen ja keskustellen.  Yhdostyksemme verkkosivut:  https://keskellaelamaa.wordpress.com/Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Yhteydenotto                   Jouko Rajala, joukoorajala@gmail.com

Yhteinen tulevaisuus

Elämme arkea. Elämme armosta. Arvostamme jokaista ihmistä.

Edustamme seurakuntalaisia eri elämänvaiheissa ja ammateissa. Monipuolisuus ja erilaiset taustat rikastuttavat yhteistä arvopohjaamme ja tavoitteitamme. Olemme rohkeasti arjen näköisiä kristittyjä.

Yhteydenotto                   Jaana Welin-Haapamäki, jawelha@gmail.com

Myötätunnon ääni ajassamme - Yhdessä yksinäisyyttä vastaan

Ihmiset liittyvät toisiinsa aiempaa enemmän verkostomaisesti, saman asian yhdistämänä. Elämme ajassa, jossa lähestulkoon pakotamme itsemme ja toisemme erilaisiin lokeroihin. Seurakuntavaaleissa voit olla vaikuttamassa siihen, miten seurakuntasi ovet ovat avoinna. Tervetuloa asettumaan ehdolle ja äänestämään seurakuntavaaleissa sellaisena kuin olet.

Kirkon tehtävänä yhteiskunnassa on olla hyväksyvä katse ja kuuleva korva. Mitä kirkon ja seurakuntani pitäisi tehdä, ettei kenenkään tarvitsisi tuntea yksinäisyyttä tahtomattaan? Seurakuntien tulevaisuudessa pidetään kirkon strategian mukaisesti ovet auki kaikille ihmisille ja mahdollisuuksille.

#toivottu  #rakastettu

Tärkeät päivämäärät

Ennakkoäänestys 8.–12.11.2022
Ennakkoon voi äänestää kaikissa ennakkoäänestyspaikoissa. Muista ottaa henkilöllisyystodistus mukaan!

Varsinainen äänestyspäivä 20.11.2022
Vaalipäivänä voit äänestää vain oman seurakuntasi äänestyspaikassa. Äänestysaikaa on klo 11.00–20.00.

Seurakuntavaalit järjestetään 20.11.2022