Nuorten aikuisten peli-ilta

Nuorten aikuisten peli-ilta Betania

Strategiaa ja tuuria, iloa ja voitonriemua, pelaamista yhdessä, kuulumisten vaihtoa. Lauta- ja korttipelejä. 18-39-vuotiaille pääasiassa.

Sinä nuori aikuinen tai senmielinen pelilautojen partaveitsi vailla vertaa! Tai sinä, jolle ehkä vain Ristiseiska ja Alias ovat tuttuja, mutta uusiin peleihin olisi mukava päästä kiinni! Tule pelaamaan ja nauttimaan hyvästä seurasta, jutuista ja joskus huonoistakin vitseistä. Voit myös ottaa oman pelisi mukaan, jos sitä kutkuttaisi päästä pelaamaan porukalla.

Oppilaitostyö ja nuoret aikuiset

Nuorten aikuisten ja oppilaitosyhteistyön pappi kypsähkössä neljänkympin kierteessä☺. Työssäni saan toteuttaa perusluonteenpiirteitäni luovaa hulluutta ja rentoutta. Mustan huumorin ystävä, jolle pesäpallo, ulkoilu ja hyvät kirjat muodostavat pyhän kolminaisuuden.

Motto: "Siellä missä muutkin - ihan pihalla."

ti 30.7.2019 klo 18.00 - ke 7.8.2019 klo 10.00

Muu tila-seurakunnan ulkopuolinen tila

Lapin vaellus 2019

Lähde tutustumaan Lapin kauniiseen luontoon vaeltaen.