Naistenpäivä Martissa

Martin seurakuntatalo

Stagella: Jippu

Jippu eli Meri-Tuuli Elorinne on laulaja ja evankelista Turun Mikaelinseurakunnasta. Hän on tunnettu myös Haavani on lahjani -iltojen pitämisestä kerran kuukaudessa. Jippu puhuu avoimesti omasta särkymisestään ja kertoo: "En evankelistanakaan ole vahva voittajatyyppi vaan herkästi mukana toisten itkuissa. Usko kannattelee, mutta ei se tee minusta täysin korjattua versiota." Maksullinen keittolounas ja kahvit. Mukana myös lauluryhmä Kastepisarat kanttori Minna Kurkolan johdolla sekä yhteislaulua. Päivä päättyy klo 16 alkavaa messuun.

Vehkojan seurakuntakeskus

Sinulle -konsertti

Kide-kuoro, Lumina ja Canticulum
johtajanaan Pertti Utriainen
Vapaaehtoinen pääsymaksu käytetään Hyvinkään Emo-luokkien tukemiseksi. Sydämellisesti tervetuloa!

Paavolan seurakuntakoti

Keväinen kahvikonsertti

Lauluyhtye HaTs keväisissä tunnelmissa! Konsertin teemana on keväinen ja kesäinen luonto sekä Raamatun teksteihin sävelletyt laulut.

Vanha kirkko