Perhekerho Betaniassa

Betania

Tervetuloa perhekerhoon!

Perhekerhoon ovat tervetulleita kaikki lapset yhdessä aikuisten kanssa keskiviikkoisin klo 9.00-14.00. Kerhossa touhutaan, puuhataan, hiljennytään, syödään aamupuuroa ja kahvitellaan. Tervetuloa!

Toimistosihteeri, kasvatus

Toimistoani kutsutaan kasvatuksen hermokeskukseksi. :-) Hoidan kasvatuksen toimistotyöt ja minut tavoittaa parhaiten virka-aikana klo 8-16 välillä. Vapaa-aikani kuluu lasteni kanssa ja pilatesta harrastaen.

Tanja hoitaa myös nuorisotoimiston juoksevia asioita, ja häneen voi olla yhteyksissä kaikenlaisten kysymysten kanssa.

Varhaiskasvatuksen ohjaaja

Tykkään työstäni. Monenlaisessa saan olla mukana, on perhemessuja ja –brunsseja, pyhäkoulua, päiväkotien kanssa tehtävää yhteistyötä, tapahtumia, retkiä, leirejä. Jokainen päivä on ainutlaatuinen ja tärkeä. Viihdyn luonnossa ja mökillä. Varsinkin geokätköily vie monenlaisiin mielenkiintoisiin paikkoihin.

Motto: Perheiden parhaaksi, lasten kasvua tukien.

Hyvinkään kirkko

Kohti-ilta Hyvinkään kirkossa

Tervetuloa Kohti-iltaan 26.5! Vieraana laulajapappi Mimmu Lassila.

Sääksin leirikeskus

Perheiden retkipäivä Sääksiin

Tervetuloa koko perheen kanssa perheiden retkipäivälle Sääksiin!

Sääksin leirikeskus

Perheiden retkipäivä Sääksiin

Tervetuloa koko perheen kanssa perheiden retkipäivälle Sääksiin!