Nuorten aikuisten retriitti

la 30.3. kello 11.00 - su 31.3. kello 17.00

Sääksin leirikeskus

Aikaa rauhoittumiselle

Hei sinä 18-39-vuotias: varaa aikaa rauhoittumiselle, itsesi löytämiselle, ajatusten virralle ja rukoukselle. Hiljaisuuden retriitti tarjoaa rauhoittumista ja hiljaisuutta, pyhän kohtaamista arjen keskelle. Hinta 35 e sisältää majoituksen Sääksin leirikeskuksessa yhden hengen huoneissa, ruokailut ja ohjelman. Ohjaajina Heidi Kajander-Maavuori ja Petra Pohjanraito.
Lisätiedot heidi.kajander@evl.fi. Ilmoittautua voi 15.3. saakka. Vielä muutama paikka jäljellä! Tervetuloa!

Oppilaitostyö ja nuoret aikuiset

Nuorten aikuisten ja oppilaitosyhteistyön pappi kypsähkössä neljänkympin kierteessä☺. Työssäni saan toteuttaa perusluonteenpiirteitäni luovaa hulluutta ja rentoutta. Mustan huumorin ystävä, jolle pesäpallo, ulkoilu ja hyvät kirjat muodostavat pyhän kolminaisuuden.

Motto: "Siellä missä muutkin - ihan pihalla."

Kappalainen

Palveleva puhelin, Vapaaehtoistyön koordinointi