"Niin rakastaa Hän maailmaa" Hyvinkään kamarikuoron konsertti

Hyvinkään kirkko

Hyvinkään kamarikuoro esittää yhdessä Hyvinkään Orkesterin soittajien, urkuri Irina Niskalan ja sopraano Annamaria Hannosen kanssa kohottavia pääsiäisaiheisia kuoroteoksia ensimmäisessä konsertissaan uuden johtajansa, englantilaisen George Parrisin johdolla.

Parris tuo kotimaastaan kaksi teosta: John Stainerin God so Loved the World, ja Orlando Gibbonsin Drop, Drop Slow Tears.
Edellisten lisäksi konsertissa kuullaan myös teoksia Maurice Duruflélta, Antonio Lottilta ja W.A. Mozartilta. Konsertti käynnistyy Joseph Haydnin ylevällä pienellä urkumessulla, Missa Brevis Sancti Joannis De Deo. Kuusiosainen teos on kirjoitettu sopraanosolistille, sekakuorolle, kahdelle viululle, bassolle ja uruille.
Ohjelma 15€. Tervetuloa!

Betania

Kuvastuksen harjoitukset

nuorten ryhmä Kuvastus

Walo-kuoron harjoitukset

Walo-kuoron harjoitukset Hyvinkään kirkossa klo 18-19.30. Tervetuloa mukaan!

Hyvinkään kirkko

Minä tahdon laulaa ja soittaa

Tule kuuntelemaan uutta hengellistä ja hyvinkääläistä musiikkia! Esiintymässä Langaton Yhteys: Konsta Mönkkönen, Sini Usmi, Anni Taipale, Joonas Palonen, Siiri Usmi, Helena Kokko ja Ilona Kokko. Ohjelma 10€.