"Niin rakastaa Hän maailmaa" Hyvinkään kamarikuoron konsertti

Hyvinkään kirkko

Hyvinkään kamarikuoro esittää yhdessä Hyvinkään Orkesterin soittajien, urkuri Irina Niskalan ja sopraano Annamaria Hannosen kanssa kohottavia pääsiäisaiheisia kuoroteoksia ensimmäisessä konsertissaan uuden johtajansa, englantilaisen George Parrisin johdolla.

Parris tuo kotimaastaan kaksi teosta: John Stainerin God so Loved the World, ja Orlando Gibbonsin Drop, Drop Slow Tears.
Edellisten lisäksi konsertissa kuullaan myös teoksia Maurice Duruflélta, Antonio Lottilta ja W.A. Mozartilta. Konsertti käynnistyy Joseph Haydnin ylevällä pienellä urkumessulla, Missa Brevis Sancti Joannis De Deo. Kuusiosainen teos on kirjoitettu sopraanosolistille, sekakuorolle, kahdelle viululle, bassolle ja uruille.
Ohjelma 15€. Tervetuloa!

Vehkojan seurakuntakeskus

Sinulle -konsertti

Kide-kuoro, Lumina ja Canticulum
johtajanaan Pertti Utriainen
Vapaaehtoinen pääsymaksu käytetään Hyvinkään Emo-luokkien tukemiseksi. Sydämellisesti tervetuloa!

Paavolan seurakuntakoti

Keväinen kahvikonsertti

Lauluyhtye HaTs keväisissä tunnelmissa! Konsertin teemana on keväinen ja kesäinen luonto sekä Raamatun teksteihin sävelletyt laulut.

Vanha kirkko