Ystäväpalvelun peruskurssi

la 4.5. kello 10.00 - kello 14.30

Betania

Tule mukaan ystäväpalvelun vapaaehtoiseksi!

Haluatko oppia uusia asioita, tutustua ihmisiin, tehdä jotakin hyvää? Haluatko uuden harrastuksen, tai viettää aikaa mukavassa seurassa? Tiedätkö, että Hyvinkäällä on yksinäisiä ihmisiä, jotka saattaisivat kaivata juuri sinua?

Hyvinkään seurakunnan ystäväpalvelun peruskurssi järjestetään viikonloppuna 4. ja 5.5.2019 Betaniassa. Ystäväpalvelu on toimintaa, jossa koulutetut vapaaehtoiset, ehkäpä juuri sinä, käyvät tervehtimässä yksinäisiä hyvinkääläisiä. Kuka tahansa voi kokea yksinäisyyttä, onneksi kuka tahansa voi myös lievittää yksinäisyyttä. Ystävän kanssa voidaan tavata vaikkapa kahvikupillisen äärellä, ulkoillen yhdessä tai muulla yhdessä sovitulla tavalla. Peruskurssilla kuulet lisää vapaaehtoisena toimimisesta, mietiskelet omia voimavarojasi ja toisaalta rajojasi, harjoittelet kuuntelemista ja ennen kaikkea vietät mukavat kaksi päivää tärkeän asian äärellä. Ystäväpalvelun vapaaehtoiseksi riittävät tavallisen ihmisen tiedot ja taidot. Tärkeintä on mahdollisuus antaa omaa aikaansa pari kertaa kuukaudessa ystävän tapaamiseen.
Kurssille osallistuvat haastatellaan. Lisätiedot ja ilmoittautumiset keskiviikkoon 24.4. mennessä diakoniatyöntekijä Suvi Sillanpää 040 559 6319 tai suvi.sillanpaa@evl.fi
Tervetuloa vapaaehtoisten iloiseen joukkoon!


Katso myös

ke 26.6. klo 17.00 -21.00

Sääksin leirikeskus

Avoin yleisöilta Sääksin leirikeskuksessa

Tervetuloa viettämään kesäiltaa Sääksiin!
pe 28.6. klo 18.30 -20.30

Hyvinkään kirkko

Pikku Pietari -esitys

Pikku Pietarin piha -näytelmän esitys
su 30.6. klo 17.00 -19.00

Hyvinkään kirkko

Pikku Pietari -esitys

Pikku Pietarin piha -näytelmän esitys