Kuutsi 50v

pe 16.8. kello 16.00 - su 18.8. kello 17.00

Muu tila-seurakunnan ulkopuolinen tila

Kuutsi on vuoden paras ja suurin nuorten leiri. Tule mukaan!

Kuutsi on kaikkien hyvinkääläisten nuorten yhteinen leiri, jonne kutsutaan erityisesti vuoden aikana rippikoulunsa käyneitä. Viikonloppuun mahtuu paljon tekemistä ja kokemista. Tule mukaan!

IG: @anssilaa SC: anssi.tahtinen

Teen rippikoulun jälkeistä nuorisotyötä pilke silmäkulmassa ja rohkeasti kokeillen. Innostun helposti mistä vain, oli se sitten Raamatun tutkimista, leipomista, sirkusta, rakentelua, pakohuoneita tai mitä vain! Tykkään oppia uutta ja kokeilla erilaisia asioita.

Motto: "Älä ota sitä vakavasti!"

IG: @veerabetsku SC: @veerabetsku

Moikka! Mä oon Veera ja teen tällä hetkellä nuorisotyönohjaajan viransijaisuutta rippikoulun jälkeisessä nuorisotyössä. Minut voi siis nähdä muun muassa Betskussa raamiksessa, After Schoolissa tai nuortenillassa ja jos et nää, nii kuulet varmasti, sillä nauruni kyllä kuulee. Musiikki, laulaminen, teatteriharrastukset, valokuvaaminen, luonnossa liikkuminen ja geokätköily on erityisen lähellä sydäntäni. Tavoitat mut soittamalla tai viestitse ja löydät mut myös Instagramista nimellä @veerabetsku sekä Snapchatistä nimellä veerabetsku.

Kuullaan ja nähdään!

Motto "Elämä on seikkailu".

Betania

Nuorten aikuisten peli-ilta

Lauta-, kortti- ja noppapelejä, hyvää seuraa ja yhdessäoloa 18-39-vuotiaille.