Kätevä- piiri kokoontuu

Pappila

Mitä on olla Kätevä? Viittaako tämä käden taitoihin vai voisiko sanalla olla jokin muu merkitys? Se selviää tulemalla mukaan.

Kä-te-vä -piiri (Kädet tekevät lähetystyön hyväksi) on aktiivinen ryhmä, joilla peukalo ei ole keskellä kämmentä! Tervetuloa mukaan toimintaan.

Lähetyssihteeri

Lempivirsi: ”Taas uudet sukupolvet lapsineen oppivat ”Isä meidän” sanomaan. He sovituksen lahjan löytävät ja käyvät Vapahtajan askeliin” (virsi 472:2)

Toimin lähetyssihteerinä.  Työni helposti mielletään postitushommiin ja toki niitäkin teen – tosin olemattomassa mittakaavassa.

Kerron mielelläni eri puolella maailmaa tehtävästä lähetystyöstä useille ikäryhmille päiväkerholaisista senioreihin.  Lähetystyön tiimoilta järjestän/organisoin erilaisia tapahtumia, kuten esim. myyjäisiä.

Muu tila-seurakunnan ulkopuolinen tila

Pihaseurat Hannan ja Sirkan luona Lähteenmäen lomakodissa, Palvantie 192

Lämminhenkisissä ja leppoisissa pihaseuroissa lauletaan ja kahvitellaan pitkin kesää. Tervetuloa mukaan niin kylältä kuin kaupungista!

Sääksin leirikeskus

Avoin yleisöilta Sääksin leirikeskuksessa

Tervetuloa viettämään kesäiltaa Sääksiin!

Avoin rukouspiiri