Messu Hyvinkään kirkossa

Messu Hyvinkään kirkossa Hyvinkään kirkko

13. sunnuntai helluntaista.

Pyhäpäivä: 13. sunnuntai helluntaista

"Sä turvaa maamme vapaus", Sotaveteraanien Uudenmaan ja pääkaupunkiseudun seutukunnallinen kirkkopyhä.
Klo 10 messu, klo 11.45 juhlahetki kirkossa, klo 12.30 ruokailu srk-keskuksessa.

Liturgi Ilkka Järvinen, saarna rovasti Jaakko Simojoki ja kanttori Anna Helenius. Avustajina Seppo Väätäinen, Jaakko Uronen, Jyrki Rauhala ja Paula Kallio. Tekstinlukijoina Esko Mälkki ja Venla Ingalsuo. Rautatien Soittajat, joht. Hannu Simoinen ja Hyvinkään-Riihimäen Veteraanikuoro, joht. Teuvo Leutonen.
Juhlapuhujina Hyvinkään kaupunginvaltuuston pj. Irma Pahlman, prikaatinkenraali Rami Saari, rovasti Martti Toivanen sekä lukiolainen Maria Kare'n.

Hyvinkään kirkko

Arkipäivän rukoushetki

Tule hiljentyvään hetkeksi.

Vanha kirkko

Luennot Jobin kirjasta jatkuvat Vanhassa kirkossa alkaen klo 18.30

Luennot Jobin kirjasta jatkuvat kesätauon jälkeen. Luennoijana Esa Kokko. Tervetuloa mukaan uutenakin!