Perhekerho Betaniassa

Betania

Tervetuloa perhekerhoon! Klo 9-9.30 avoin kirkkomuskari kaikenikäisille vauvasta vaariin.

Perhekerhoon ovat tervetulleita kaikki lapset yhdessä aikuisten kanssa keskiviikkoisin klo 9.00-14.00. Klo 9.-9.30 avoin kirkkomuskari, jonka jälkeen touhutaan, puuhataan, hiljennytään, syödään aamupuuroa ja kahvitellaan. Tervetuloa!

Lastenohjaaja

Moi! Mä oon Laura ja työskentelen betaniassa ja lasten kammarissa/pappilassa. Kirkkomuskarit pienten lasten ja heidän vanhempiensa kanssa on yksi työtehtävistäni. Mikä olisikaan parempi tapa kertoa Jeesuksesta kuin yhdessä laulaen, leikkien ja tanssien. Kirjoitan myös Kirkonmäki-lehteen lapsen silmin sivua, se on ihanaa kun pääsee ideoimaan, kuvaamaan ja kirjoittamaan. Kaikki lempipuuhiani. Elokuvat ja kierrätysmateriaaleista askarteleminen ovat intohimoni, varsinkin indie-elokuvat ja kierrätysaiheiset korvakorut. Niiden parissa vierähtää helposti kaikki vapaa-aika.

Motto: ”Älkää murehtiko huomispäivästä, se pitää kyllä itsestään huolen.”

Matt.6:34

Varhaiskasvatuksen ohjaaja

Tykkään työstäni. Monenlaisessa saan olla mukana, on perhemessuja ja –brunsseja, pyhäkoulua, päiväkotien kanssa tehtävää yhteistyötä, tapahtumia, retkiä, leirejä. Jokainen päivä on ainutlaatuinen ja tärkeä. Viihdyn luonnossa ja mökillä. Varsinkin geokätköily vie monenlaisiin mielenkiintoisiin paikkoihin.

Motto: Perheiden parhaaksi, lasten kasvua tukien.

Lapsiparkki

Lapsiparkki Kirkonmäellä torstaisin klo 16.30-18.30. Ilmoittautumiset ma klo 12-14.00, 040 708 5218.

Muu tila-seurakunnan ulkopuolinen tila

Lystilauantai Villatehtaalla klo10-15