Nuorten raamis

Betania

Tutkitaan Raamattua yhdessä!

Nuorten raamis on kaikille nuorille avoin raamattupiiri. Luetaan yhdessä Raamattua ja mietitään, mitä annettavaa sillä on tämän päivän nuorille. Betanian ovet ovat avoinna klo 15-19. Itse raamis alkaa klo 17.45.

IG: @anssilaa SC: anssi.tahtinen

Teen rippikoulun jälkeistä nuorisotyötä pilke silmäkulmassa ja rohkeasti kokeillen. Innostun helposti mistä vain, oli se sitten Raamatun tutkimista, leipomista, sirkusta, rakentelua, pakohuoneita tai mitä vain! Tykkään oppia uutta ja kokeilla erilaisia asioita.

Motto: "Älä ota sitä vakavasti!"

IG: @veerabetsku SC: @veerabetsku

Moikka! Mä oon Veera ja teen tällä hetkellä nuorisotyönohjaajan viransijaisuutta rippikoulun jälkeisessä nuorisotyössä. Minut voi siis nähdä muun muassa Betskussa raamiksessa, After Schoolissa tai nuortenillassa ja jos et nää, nii kuulet varmasti, sillä nauruni kyllä kuulee. Musiikki, laulaminen, teatteriharrastukset, valokuvaaminen, luonnossa liikkuminen ja geokätköily on erityisen lähellä sydäntäni. Tavoitat mut soittamalla tai viestitse ja löydät mut myös Instagramista nimellä @veerabetsku sekä Snapchatistä nimellä veerabetsku.

Kuullaan ja nähdään!

Motto "Elämä on seikkailu".

Betania

Nuorten raamis

Tutkitaan Raamattua yhdessä!

Muu tila-seurakunnan ulkopuolinen tila

Seurakunta mukana kaupungin joulunavauksessa Willantorilla

Kirkkoherran tervehdys ja Vehkojan kuoro Willantorin lavalla 10.15
Toriteltta Willantorilla 10-15
Nuorten ryhmä Kuvastus Robert?s Coffeen lavalla klo 11-11.30
Seurakunta mukana Jussinmäellä 12-14

Hyvinkään kirkko

Lähetyksen joulumyyjäiset

Jälleen on lähetyksen joulumyyjäisten aika!