Kätevä- piiri kokoontuu

Pappila

Mitä on olla Kätevä? Viittaako tämä käden taitoihin vai voisiko sanalla olla jokin muu merkitys? Se selviää tulemalla mukaan.

Kä-te-vä -piiri (Kädet tekevät lähetystyön hyväksi) on aktiivinen ryhmä, joilla peukalo ei ole keskellä kämmentä! Tervetuloa mukaan toimintaan.

Lähetyssihteeri

Lempivirsi: ”Taas uudet sukupolvet lapsineen oppivat ”Isä meidän” sanomaan. He sovituksen lahjan löytävät ja käyvät Vapahtajan askeliin” (virsi 472:2)

Toimin lähetyssihteerinä.  Työni helposti mielletään postitushommiin ja toki niitäkin teen – tosin olemattomassa mittakaavassa.

Kerron mielelläni eri puolella maailmaa tehtävästä lähetystyöstä useille ikäryhmille päiväkerholaisista senioreihin.  Lähetystyön tiimoilta järjestän/organisoin erilaisia tapahtumia, kuten esim. myyjäisiä.

Hyvinkään kirkko

Diakoniaruokailu

Tervetuloa nauttimaan edullisesta ateriasta hyvässä seurassa!

Vaikeassa taloudellisessa tilanteessa oleville hyvinkääläisille tarkoitettu diakoniaruokailu Hyvinkään kirkon yläsalissa ( Hämeenkatu 16) klo 11.30-13.00.
Maksu 2 € käteisellä.

Tervetuloa nauttimaan edullisesta ateriasta hyvässä seurassa.

Paavolan seurakuntakoti

Hyvinkään kaupungin tuolijumppa senioreille

Vanha kirkko

Jari Aranevan Danielin kirjan luennot Vanhassa kirkossa