Peli-ilta nuorille aikuisille Oluthuone Joutsenessa

Muu tila-seurakunnan ulkopuolinen tila

Ui pöytään sulavasti kuin joutsen ja istahda lautapelien ääreen hyvään seuraan Oluthuone Joutsenessa. Nuorten aikuisten tapahtumassa pidetään pelien ohella huoli myös siitä, ettet lähde kotiin nälkäisenä.

Nuorten aikuisten (18-39v) peli-illassa tarjolla lautapelejä, jutustelua sekä pientä syömistä ja juomista. Osoite tällä kertaa Oluthuone Joutsen, Hämeenkatu 1-5, Hyvinkää.

Oppilaitostyö ja nuoret aikuiset

Nuorten aikuisten ja oppilaitosyhteistyön pappi kypsähkössä neljänkympin kierteessä☺. Työssäni saan toteuttaa perusluonteenpiirteitäni luovaa hulluutta ja rentoutta. Mustan huumorin ystävä, jolle pesäpallo, ulkoilu ja hyvät kirjat muodostavat pyhän kolminaisuuden.

Motto: "Siellä missä muutkin - ihan pihalla."

Hyvinkään kirkko

Lähetyksen joulumyyjäiset

Jälleen on lähetyksen joulumyyjäisten aika!

Muu tila-seurakunnan ulkopuolinen tila

Nuorten aikuisten peli-ilta Oluthuone Joutsenessa

Ui pöytään sulavasti kuin joutsen ja istahda lautapelien ääreen hyvään seuraan. Nuorten aikuisten tapahtumassa pidetään pelien ohella huoli myös siitä, ettet lähde kotiin nälkäisenä.