kristillinen joogavenyttely

Betania

Haussa mielenrauhaa, kehonhuoltoa, rukousta ja hyvinvointia? Tämä on sinulle.

Kristillinen joogavenyttely tarjoaa liikuntaa ja hartautta samassa paketissa. Ohjaajana järvenpääläinen joogaohjaaja, teologian opiskelija Jaana Karjalainen. Ota mukaan oma jumppamatto tai muu alusta. Lisätietoja: nuorten aikuisten pappi Heidi Kajander-Maavuori, heidi.kajander@evl.fi

Oppilaitostyö ja nuoret aikuiset

Nuorten aikuisten ja oppilaitosyhteistyön pappi kypsähkössä neljänkympin kierteessä☺. Työssäni saan toteuttaa perusluonteenpiirteitäni luovaa hulluutta ja rentoutta. Mustan huumorin ystävä, jolle pesäpallo, ulkoilu ja hyvät kirjat muodostavat pyhän kolminaisuuden.

Motto: "Siellä missä muutkin - ihan pihalla."

Hyvinkään kirkko

Yhteiskristillinen majatalo

Jälleen on Majatalo-illan aika!

Betania

Nuorten aikuisten peli-ilta

Pleikkaa ja vähän muutakin pelaamaan porukalla! Nuorten aikuisten peli-ilta siirtyy tällä kertaa teemallisesti konsolipeleihin.

Muu tila-seurakunnan ulkopuolinen tila

Nuorten aikuisten peli-ilta Oluthuone Joutsenessa

Ui pöytään sulavasti kuin joutsen ja istahda lautapelien ääreen hyvään seuraan. Nuorten aikuisten tapahtumassa pidetään pelien ohella huoli myös siitä, ettet lähde kotiin nälkäisenä.