Avoin bibliodraamaryhmä

Seurakuntakeskus

Ryhmässä käsitellään evankeliumien kertomuksia toiminnallisin menetelmin koulutetun ohjaajan johdolla. Draama tarkoittaa tekstissä olevien asioiden esille laittamista yhteiseen tarkasteluun ja tekstin liittämistä omaan hengelliseen elämään. Menetelmässä voidaan käyttää esimerkiksi liikettä, kuvia, piirtämistä, laulua ja keskustelua. Ei edellytä erityistaitoja tai aikaisempaa kokemusta. Varaa eväät taukoa varten.

Anne Blomqvist

Paavolan seurakuntakoti

Messu

Messussa lauletaan joululauluja, tervetuloa!

Hyvinkään kirkko

Messu

Tervetuloa kolmannen adventtisunnuntain messuun! Kolmantena adventtina seurakunta kohtaa Johannes Kastajan, joka kehottaa valmistamaan tietä saapuvalle kuninkaalle.

Hyvinkään kirkko

Diakoniaruokailu

Tervetuloa nauttimaan edullisesta ateriasta hyvässä seurassa!

Vaikeassa taloudellisessa tilanteessa oleville hyvinkääläisille tarkoitettu diakoniaruokailu Hyvinkään kirkon yläsalissa ( Hämeenkatu 16) klo 11.30-13.00.
Maksu 2 € käteisellä.

Tervetuloa nauttimaan edullisesta ateriasta hyvässä seurassa.