Kätevä- piiri kokoontuu

Pappila

Mitä on olla Kätevä? Viittaako tämä käden taitoihin vai voisiko sanalla olla jokin muu merkitys? Se selviää tulemalla mukaan.

Kä-te-vä -piiri (Kädet tekevät lähetystyön hyväksi) on aktiivinen ryhmä, joilla peukalo ei ole keskellä kämmentä! Tervetuloa mukaan toimintaan.

Lähetyssihteeri

Lempivirsi: ”Taas uudet sukupolvet lapsineen oppivat ”Isä meidän” sanomaan. He sovituksen lahjan löytävät ja käyvät Vapahtajan askeliin” (virsi 472:2)

Toimin lähetyssihteerinä.  Työni helposti mielletään postitushommiin ja toki niitäkin teen – tosin olemattomassa mittakaavassa.

Kerron mielelläni eri puolella maailmaa tehtävästä lähetystyöstä useille ikäryhmille päiväkerholaisista senioreihin.  Lähetystyön tiimoilta järjestän/organisoin erilaisia tapahtumia, kuten esim. myyjäisiä.

Paavolan seurakuntakoti

Jumppaa Paavolan srk-kodissa

Tervetuloa tuolijumppaan!

Kytäjän kirkko

Kytäjä-kerho Kytäjän kirkon sivusalissa

Kytäjä-kerho Kytäjän kirkon sivusalissa, Palkkisillantie 11.

Muu tila-seurakunnan ulkopuolinen tila

Kehrääjänkadun eläkeläiskerho

Tule mukaan viihtymään, keskustelemaan ja hiljentymään mukavassa seurassa.