Suo valon syttyä -konsertti

Suo valon syttyä -konsertti Vanha kirkko

Lauluyhtye HaTs kutsuu sinut ja ystäväsi mukaan tunnelmalliseen syysillan konserttiin. Ohjelma 10€. Tervetuloa!

Suo valon syttyä - konsertin ohjelmistossa kuullaan kotimaisten säveltäjien lisäksi lauluja mm. virolaisilta säveltäjiltä Urmas Sisask ja Veljo Tormis. Konsertissa esitetään myös kappaleita, joita Hyvinkäällä ei ole aiemmin juuri kuultu.
Lauluyhtye HaTs täyttää tänä syksynä jo 13 vuotta. Yhtyeen ohjelmisto on laaja ulottuen klassisesta ja kirkkomusiikista viihteeseen. Yhtyeessä laulaa 9 laulajaa.

www.lauluyhtyehats.fi
www.facebook.com/LauluyhtyeHaTs/

Walo-kuoro

Walo-kuoron harjoitukset klo 18-19.30 Hyvinkään kirkossa. Tervetuloa mukaan kuoroon!

Vahvasti muistoissa: Talvisota 80-vuotis kirkkokonsertti

Hyvinkään seurakunta ja Lions-club Viertola toteuttavat Vahvasti-muistoissamme, talvisota 80 kirkkokonsertin Hyvinkään kirkossa. Konsertilla kunnioitetaan kaikkia 63:a talvisodassa henkensä uhranneen ja neljän siviiliuhrin muistoa.

Waltteri Torikka - Sydämeni joulu

Liput alk. 29,50€
Katso paikkakuntakohtaiset lipunmyyntitiedot osoitteesta warnermusiclive.fi.