Suo valon syttyä -konsertti

Suo valon syttyä -konsertti Vanha kirkko

Lauluyhtye HaTs kutsuu sinut ja ystäväsi mukaan tunnelmalliseen syysillan konserttiin. Ohjelma 10€. Tervetuloa!

Suo valon syttyä - konsertin ohjelmistossa kuullaan kotimaisten säveltäjien lisäksi lauluja mm. virolaisilta säveltäjiltä Urmas Sisask ja Veljo Tormis. Konsertissa esitetään myös kappaleita, joita Hyvinkäällä ei ole aiemmin juuri kuultu.
Lauluyhtye HaTs täyttää tänä syksynä jo 13 vuotta. Yhtyeen ohjelmisto on laaja ulottuen klassisesta ja kirkkomusiikista viihteeseen. Yhtyeessä laulaa 9 laulajaa.

www.lauluyhtyehats.fi
www.facebook.com/LauluyhtyeHaTs/

Hyvinkään kirkko

Minä tahdon laulaa ja soittaa

Tule kuuntelemaan uutta hengellistä ja hyvinkääläistä musiikkia! Esiintymässä Langaton Yhteys: Konsta Mönkkönen, Sini Usmi, Anni Taipale, Joonas Palonen, Siiri Usmi, Helena Kokko ja Ilona Kokko. Ohjelma 10€.

Vanha kirkko

Sanan ja laulun ilta