Nuorten aikuisten peli-ilta

Betania

Pleikkaa ja vähän muutakin pelaamaan porukalla! Nuorten aikuisten peli-ilta siirtyy tällä kertaa teemallisesti konsolipeleihin.

Juuri sitä mitä luvattiin eli tule pelaamaan konsolipelejä porukalla Betaniaan. Olet sitten NHL20 -hirmu, Minecraftaaja tai Mario Kartin ystävä, tuu tänne. Tarjolla myös teemaan sopivaa pientä naposteltavaa. Pelailun lopuksi lyhyt iltahartaus.

Oppilaitostyö ja nuoret aikuiset

Nuorten aikuisten ja oppilaitosyhteistyön pappi kypsähkössä neljänkympin kierteessä☺. Työssäni saan toteuttaa perusluonteenpiirteitäni luovaa hulluutta ja rentoutta. Mustan huumorin ystävä, jolle pesäpallo, ulkoilu ja hyvät kirjat muodostavat pyhän kolminaisuuden.

Motto: "Siellä missä muutkin - ihan pihalla."

Hyvinkään kirkko

Lähetyksen joulumyyjäiset

Jälleen on lähetyksen joulumyyjäisten aika!

Muu tila-seurakunnan ulkopuolinen tila

Nuorten aikuisten peli-ilta Oluthuone Joutsenessa

Ui pöytään sulavasti kuin joutsen ja istahda lautapelien ääreen hyvään seuraan. Nuorten aikuisten tapahtumassa pidetään pelien ohella huoli myös siitä, ettet lähde kotiin nälkäisenä.