Megazone retki nuorille aikuisille

retkipaikka

Ilmoittaudu tästä

Lasersotaa, hyvää porukkaa, ilmainen kuljetus... Nuorten aikuisten retkikohde on tänä syksynä täynnä jännitystä :) vain nopeille, sillä 19 mahtuu mukaan.

Nuorten aikuisten retki Vantaalle Megazoneen sisältää bussikuljetuksen Hyvinkään kirkolta kohteeseen ja takaisin, lasersotailua sekä omakustanteisen ruokailun paikan päällä Kauppakeskus Jumbossa.
Linkki ilmoittautumiseen: http://bit.ly/33kVG3r

Oppilaitostyö ja nuoret aikuiset

Nuorten aikuisten ja oppilaitosyhteistyön pappi kypsähkössä neljänkympin kierteessä☺. Työssäni saan toteuttaa perusluonteenpiirteitäni luovaa hulluutta ja rentoutta. Mustan huumorin ystävä, jolle pesäpallo, ulkoilu ja hyvät kirjat muodostavat pyhän kolminaisuuden.

Motto: "Siellä missä muutkin - ihan pihalla."

Lasten kammari

Masumuskari

Hetkiä vauvavatsan kanssa masumuskarissa! Masumuskari kokoontuu myös syyslomalla!

Paavolan seurakuntakoti

Paavolan avoin raamattupiiri Paavolan seurakuntakodissa

Rautatienrakentajien hautausmaan esittely

Kaksiosainen hautausmaan esittely. Mukana asiantuntijat Lea ja Marina Bergström.