Luennot Jobin kirjasta jatkuvat Vanhassa kirkossa alkaen klo 18.30

Vanha kirkko

Luennot Jobin kirjasta jatkuvat kesätauon jälkeen. Luennoijana Esa Kokko. Tervetuloa mukaan uutenakin!

Esa Kokko luennoi Jobin kirjasta, Raamatun kärsimyksen miehestä keskiviikkoisin klo 18.30 - 20.00 Vanhassa kirkossa.

Evankelioimistyö, Vehkojan aluepappi

Olen tehnyt reilut 30 vuotta srk-papin työtä ja viihtynyt hyvin, koska saan olla suuna päänä ja kohdata mielenkiintoisia ihmisiä. Aluksi olin nuoriso- ja riparipappi 15 vuotta, sen jälkeen olen yrittänyt toisen mokoman vastata evankelioimistyöstä ja Vehkojan alueesta. Aion jäädä muutaman vuoden perästä eläkkeelle pirteänä ja edelleen elämästä innostuneena.

Motto: Muista, että Jumala on murheellisten suuri lohduttaja ja syntisten hyvä ystävä!

Ajassa liikkuu -seminaarin aloituspäivä

Tule aloittamaan tämänvuotista Ajassa liikkuu -seminaaria, jonka aiheita ovat ekumenia, lopun ajat ja lähi-itä.

Ajassa liikkuu -seminaarin lauantaipäivä

Tule mukaan Ajassa liikkuu -seminaarimme lauantaipäivään.

Ajassa liikkuu -seminaarin päätöspäivä

Ajassa liikkuu -seminaari päättyy.