Kirkko olkoon niin kuin puu -konsertti

Kirkko olkoon niin kuin puu -konsertti Hyvinkään kirkko

Kide-kuoro laulaa kaikki kauneimmat virret 60v. juhlakonsertissaan!
Johtaa Pertti Utriainen
Kuvitus Virpi Talvitie
Säestys Marjut Sipakko

"Kirkko olkoon niinkuin puu" on Hyvinkään kirkossa sunnuntaina 17.11.2019 klo 18 järjestettävä konsertti, jossa kuoro esittää vanhoja tuttuja suosikkeja ja myös uudempia kirkkovuoden, vuodenaikojen kiertokulkuun ja ihmiselämän eri vaiheisiin liittyviä virsiä ja hengellisiä lauluja. Ja yleisö pääsee tietenkin mukaan laulamaan rakkaimpia virsiä.
Kuoroa johtaa Pertti Utriainen, joka on tehnyt virsistä uusia sovituksia kuoron sekä pienempien laulu- ja soitinkokoonpanojen esityksiin.
Marjut Sipakko säestää uruilla ja pianolla. Lisäksi hyvinkääläinen kuvataiteilija Virpi Talvitie suunnittelee konsertin taustalle, Hyvinkään kirkon alttariseinälle heijastettavan kuvateoksen, joka elää lauluesitysten mukana tulkiten vaihtuvia aiheita ja tunnelmia. Talvitie laulaa itsekin Hyvinkään Kide-kuorossa. Ohjelmassa on vanhoja tuttuja joululauluja uudemmilla lauluilla höystettynä. Kide-kuoron lisäksi mukana on myös Lauluyhtye Lumina sekä joitakin yllätysnumeroita.
Glögi ja piparitarjoilu. Ohjelma 10€.

Nopon koululla, Nopon koulukuja 9.

Kauneimmat joululaulut

Tervetuloa laulamaan kauneimpia joululauluja!

Hyvinkään kirkko

Nyt tähtitarhoihin laulu soi

Naiskuoro Solinan joulukonsertti
johtaa Nina Melasalmi

Vanha kirkko

Joulu tulee -konsertti

Joulu tulee -konsertissa pääset tunnelmoimaan joulun saapumista klassikoiden ja harvemmin kuultujen laulujen siivittämänä. Konsertti järjestetään toista kertaa hyvinkääläisten nuorten muusikoiden voimin.