Vahvasti muistoissa: Talvisota 80-vuotis kirkkokonsertti

Vahvasti muistoissa: Talvisota 80-vuotis kirkkokonsertti Hyvinkään kirkko

Hyvinkään seurakunta ja Lions-club Viertola toteuttavat Vahvasti-muistoissamme, talvisota 80 kirkkokonsertin Hyvinkään kirkossa. Konsertilla kunnioitetaan kaikkia 63:a talvisodassa henkensä uhranneen ja neljän siviiliuhrin muistoa.

Konsertti alkaa kahden Kaartin jääkärirykmentti varusmiehen lukiessa henkensä menettäneiden sotilaiden nimet ja iän. Samanaikaisesti jokaisen henkensä menettäneen kuva heijastetaan kirkon seinälle. Taustalla soi Finlandia-hymni ja hiljaisen hetken jälkeen Eino Grön laulaa "Vartiossa". Seurakunnan tervehdyksen ja rukouksen uhrien muistolle esittää lääninrovasti Ilkka Järvinen. Konsertissa esiintyvät myös Erkki Liikanen, Elina Sauri ja Petri Bäckström solistiyhtye Jermujen säestyksellä. Puolustusvoimien tervehdyksen tuo kenraalimajuri Veli-Pekka Parkatti.

20 euroa maksavan lipun voi lunastaa tuntia ennen konsertin alkua ja nauttia samalla munkki- ja mehutarjoilusta. Lions-club Viertola ohjaa koko konsertin tuoton seurakunnan diakoniatyön kautta Hyvinkääläisten vähävaraisten lapsiperheiden arkeen. Lippuja saatavilla jo nyt: Kalevi Rönnqvist, 040 703 9146.

Kuva: Finna.fi, Hyvinkään kaupunginmuseo, Talvisodan ilmapommitusten tuhoja Kutomonkadulla 20.1.1940.

Nopon koululla, Nopon koulukuja 9.

Kauneimmat joululaulut

Tervetuloa laulamaan kauneimpia joululauluja!

Hyvinkään kirkko

Nyt tähtitarhoihin laulu soi

Naiskuoro Solinan joulukonsertti
johtaa Nina Melasalmi

Vanha kirkko

Joulu tulee -konsertti

Joulu tulee -konsertissa pääset tunnelmoimaan joulun saapumista klassikoiden ja harvemmin kuultujen laulujen siivittämänä. Konsertti järjestetään toista kertaa hyvinkääläisten nuorten muusikoiden voimin.