Waltteri Torikka - Sydämeni joulu

Waltteri Torikka - Sydämeni joulu Hyvinkään kirkko

Liput alk. 29,50€
Katso paikkakuntakohtaiset lipunmyyntitiedot osoitteesta warnermusiclive.fi.

Viime vuonna albumilistan ykköseksi menneen Sydämeni joulu -levyn julkaissut Waltteri Torikka lähtee joulukonserttikiertueelle tänäkin vuonna. Karismaattisen Torikan Sydämeni joulu -kiertue käynnistyy Hyvinkään kirkosta 1. joulukuuta ja päättyy Pieksämäelle 21. joulukuuta. Kaiken kaikkiaan luvassa on yksitoista tunnelmallista kirkkokonserttia ympäri Suomen.

Kiertueella Waltteria säestää neljän huippumuusikon yhtye ja ohjelmisto koostuu sekä tutuista jouluklassikoista että Waltterin viime vuonna julkaistun levyn uusista joululauluista.

- Oli ihana uppoutua viime vuonna joulutunnelmaan kokonaisvaltaisesti. Sydämeni joulu -levyn julkaisua seurannut kirkkokiertue on jäänyt lämpimänä muistoihini. On hienoa päästä jälleen vuoden pimeimpänä aikana kiertämään kauniita ja hienosti soivia kirkkosaleja ja viettämään tunnelmallisia iltoja yhdessä suomalaisten kanssa, joulua rakastava Waltteri Torikka miettii.

Nopon koululla, Nopon koulukuja 9.

Kauneimmat joululaulut

Tervetuloa laulamaan kauneimpia joululauluja!

Hyvinkään kirkko

Nyt tähtitarhoihin laulu soi

Naiskuoro Solinan joulukonsertti
johtaa Nina Melasalmi

Vanha kirkko

Joulu tulee -konsertti

Joulu tulee -konsertissa pääset tunnelmoimaan joulun saapumista klassikoiden ja harvemmin kuultujen laulujen siivittämänä. Konsertti järjestetään toista kertaa hyvinkääläisten nuorten muusikoiden voimin.