Masumuskari

Pappila

Hetkiä vauvavatsan kanssa masumuskarissa!

Masumuskarissa lauletaan, kuunnellaan musiikkia, maalataan, kirjoitetaan, rentoudutaan ja keskitytään ihmettelemään vatsassa kasvavaa ihmettä. Tarjolla pientä purtavaa ja aikaa keskustella muiden odottajien kanssa.

Masumuskarin tavoitteena on vahvistaa äidin ja tulevan vauvan vuorovaikutussuhteen syntyä sekä lisätä mielihyvän ja turvallisuuden tunnetta. Aiempaa musiikillista osaamista ei edellytetä. Masumuskari on tarkoitettu äideille raskauden puolivälistä eteenpäin.

Masumuskari koostuu kuudesta erillisestä kerrasta. Voit osallistua sinulle ja vatsallesi sopivana ajankohtana. Kumppani/tukihenkilö on tervetullut mukaan. Ryhmässä ei lastenhoitoa.

Lisätietoa ja ilmoittautumiset Lauralle 26.8. alkaen numeroon 040 805 0333.

Avoin rukouspiiri

Muu tila-seurakunnan ulkopuolinen tila

Pihaseurat Hannan ja Sirkan luona Lähteenmäen lomakodissa, Palvantie 192

Lämminhenkisissä ja leppoisissa pihaseuroissa lauletaan ja kahvitellaan pitkin kesää. Tervetuloa mukaan niin kylältä kuin kaupungista!

Sääksin leirikeskus

Avoin yleisöilta Sääksin leirikeskuksessa

Tervetuloa viettämään kesäiltaa Sääksiin!