Nuorten aikuisten peli-ilta Oluthuone Joutsenessa

Muu tila-seurakunnan ulkopuolinen tila

Ui pöytään sulavasti kuin joutsen ja istahda lautapelien ääreen hyvään seuraan. Nuorten aikuisten tapahtumassa pidetään pelien ohella huoli myös siitä, ettet lähde kotiin nälkäisenä.

Nuorten aikuisten (18-39v) peli-illassa tarjolla lautapelejä, jutustelua sekä pientä syömistä ja juomista osoitteessa Oluthuone Joutsen, Hämeenkatu 1-5, Hyvinkää.

Oppilaitostyö ja nuoret aikuiset

Nuorten aikuisten ja oppilaitosyhteistyön pappi kypsähkössä neljänkympin kierteessä☺. Työssäni saan toteuttaa perusluonteenpiirteitäni luovaa hulluutta ja rentoutta. Mustan huumorin ystävä, jolle pesäpallo, ulkoilu ja hyvät kirjat muodostavat pyhän kolminaisuuden.

Motto: "Siellä missä muutkin - ihan pihalla."

Hyvinkään kirkko

Yhteiskristillinen majatalo

Jälleen on Majatalo-illan aika!

Betania

Nuorten aikuisten peli-ilta

Pleikkaa ja vähän muutakin pelaamaan porukalla! Nuorten aikuisten peli-ilta siirtyy tällä kertaa teemallisesti konsolipeleihin.