Christmas with Elvis Presley songs

Christmas with Elvis Presley songs Hyvinkään kirkko

Liput ennakkoon 25€ / ovelta 30€. Lipunmyynti : www.ticketmaster.fi ja www.lippu.fi

Christmas With Elvis Presley Songs on legendaarisen Elvis Presley'n levyttämään ja konserteissa esittämään joulumusiikkiin perustuva laajamittainen, ainutlaatuinen konserttikiertue suomalaisissa kirkoissa.

Solistina kirkkokonserteissa esiintyy huipputason amerikkalainen Elvis-imitaatttori Victor Trevino Jr., jonka esiintymistä on kuvailtu seuraavasti: "Jos suljet silmäsi, kuulet Elviksen laulavan! Ja jos avaat silmäsi, niin näet Elviksen esiintyvän!"

Ohjelmistossa korostuu Elviksen suuri mieltymys hengelliseen gospel-musiikkiin.

Betania

Kuvastuksen harjoitukset

nuorten ryhmä Kuvastus

Hyvinkään kirkko

Walo-kuoron harjoitukset

Walo-kuoron harjoitukset Hyvinkään kirkossa klo 18-19.30. Tervetuloa mukaan!

Hyvinkään kirkko

Minä tahdon laulaa ja soittaa

Tule kuuntelemaan uutta hengellistä ja hyvinkääläistä musiikkia! Esiintymässä Langaton Yhteys: Konsta Mönkkönen, Sini Usmi, Anni Taipale, Joonas Palonen, Siiri Usmi, Helena Kokko ja Ilona Kokko. Ohjelma 10€.