Christmas with Elvis Presley songs

Christmas with Elvis Presley songs Hyvinkään kirkko

Liput ennakkoon 25€ / ovelta 30€. Lipunmyynti : www.ticketmaster.fi ja www.lippu.fi

Christmas With Elvis Presley Songs on legendaarisen Elvis Presley'n levyttämään ja konserteissa esittämään joulumusiikkiin perustuva laajamittainen, ainutlaatuinen konserttikiertue suomalaisissa kirkoissa.

Solistina kirkkokonserteissa esiintyy huipputason amerikkalainen Elvis-imitaatttori Victor Trevino Jr., jonka esiintymistä on kuvailtu seuraavasti: "Jos suljet silmäsi, kuulet Elviksen laulavan! Ja jos avaat silmäsi, niin näet Elviksen esiintyvän!"

Ohjelmistossa korostuu Elviksen suuri mieltymys hengelliseen gospel-musiikkiin.

Hyvinkään kirkko

Walo-kuoro

Walo-kuoron harjoitukset klo 18-19.30 Hyvinkään kirkossa. Tervetuloa mukaan kuoroon!

Vanha kirkko

Kide-kuoron joulukonsertti

Kide-kuoron perinteinen joulukonsertti.

Hyvinkään kirkko

Vahvasti muistoissa: Talvisota 80-vuotis kirkkokonsertti

Hyvinkään seurakunta ja Lions-club Viertola toteuttavat Vahvasti-muistoissamme, talvisota 80 kirkkokonsertin Hyvinkään kirkossa. Konsertilla kunnioitetaan kaikkia 63:a talvisodassa henkensä uhranneen ja neljän siviiliuhrin muistoa.