Reino Nordin - Meidän valo

Reino Nordin - Meidän valo Hyvinkään kirkko

Liput alk. 32,00€. Katso paikkakuntakohtaiset lipunmyyntitiedot www.warnermusiclive.fi.

Meidän valo -kiertueella kuullaan akustisempia versioita Reinon hittibiiseistä sekä muutamia joulunajan klassikoita. Kirkkokiertue on Reinon mielestä täydellinen tapa tuoda musiikki lähemmäs kuulijoita: kaikki eivät pääse tai halua tulla klubeille tai festivaaleille, mutta kaikenikäiset voivat tulla kirkkoon.

-Kirkossa konsertoiminen on minulle uusi aluevaltaus, ja senkin vuoksi kiertue tulee varmasti olemaan mieleenpainuva. Kirkko on puhdas ja välitön paikka yhdistää ihmiset ja musiikki. Siellä laulut tulevat myös esiin eri tavalla. Mukaan tulee iso liveorkesteri jousineen, joten sovitusten lisäksi myös kokoonpano tulee olemaan hyvin erilainen kuin normaalisti. Odotan kiertuetta suurella innolla, Reino jatkaa.

Hyvinkään kirkko

Minä tahdon laulaa ja soittaa

Tule kuuntelemaan uutta hengellistä ja hyvinkääläistä musiikkia! Esiintymässä Langaton Yhteys: Konsta Mönkkönen, Sini Usmi, Anni Taipale, Joonas Palonen, Siiri Usmi, Helena Kokko ja Ilona Kokko. Ohjelma 10€.

Vanha kirkko

Sanan ja laulun ilta