Reino Nordin - Meidän valo

Reino Nordin - Meidän valo Hyvinkään kirkko

Liput alk. 32,00€. Katso paikkakuntakohtaiset lipunmyyntitiedot www.warnermusiclive.fi.

Meidän valo -kiertueella kuullaan akustisempia versioita Reinon hittibiiseistä sekä muutamia joulunajan klassikoita. Kirkkokiertue on Reinon mielestä täydellinen tapa tuoda musiikki lähemmäs kuulijoita: kaikki eivät pääse tai halua tulla klubeille tai festivaaleille, mutta kaikenikäiset voivat tulla kirkkoon.

-Kirkossa konsertoiminen on minulle uusi aluevaltaus, ja senkin vuoksi kiertue tulee varmasti olemaan mieleenpainuva. Kirkko on puhdas ja välitön paikka yhdistää ihmiset ja musiikki. Siellä laulut tulevat myös esiin eri tavalla. Mukaan tulee iso liveorkesteri jousineen, joten sovitusten lisäksi myös kokoonpano tulee olemaan hyvin erilainen kuin normaalisti. Odotan kiertuetta suurella innolla, Reino jatkaa.

Paavolan seurakuntakoti

Musiikkitilaisuus

Tervetuloa Paavola-päivän konserttiin! Esiintyy Vox Silentii.

Hyvinkään kirkko

Kirkko olkoon niin kuin puu -konsertti

Kide-kuoro laulaa kaikki kauneimmat virret 60v. juhlakonsertissaan!
Johtaa Pertti Utriainen
Kuvitus Virpi Talvitie
Säestys Marjut Sipakko

Hyvinkään kirkko

Walo-kuoro

Walo-kuoron harjoitukset klo 18-19.30 Hyvinkään kirkossa. Tervetuloa mukaan kuoroon!