Masumuskari

Masumuskari Lasten kammari

Hetkiä vauvavatsan kanssa masumuskarissa! Masumuskari kokoontuu myös syyslomalla!

Masumuskarissa lauletaan, kuunnellaan musiikkia, maalataan, kirjoitetaan, rentoudutaan ja keskitytään ihmettelemään vatsassa kasvavaa ihmettä. Tarjolla pientä purtavaa ja aikaa keskustella muiden odottajien kanssa.

Masumuskarin tavoitteena on vahvistaa äidin ja tulevan vauvan vuorovaikutussuhteen syntyä sekä lisätä mielihyvän ja turvallisuuden tunnetta. Aiempaa musiikillista osaamista ei edellytetä. Masumuskari on tarkoitettu äideille raskauden puolivälistä eteenpäin.

Masumuskari koostuu kuudesta erillisestä kerrasta. Voit osallistua sinulle ja vatsallesi sopivana ajankohtana. Kumppani/tukihenkilö on tervetullut mukaan. Ryhmässä ei lastenhoitoa.

Lisätietoa ja ilmoittautumiset Lauralle 26.8. alkaen numeroon 040 805 0333.

Vehkojan seurakuntakeskus

Lasten kauneimmat joululaulut

Tervetuloa laulamaan lasten kauneimpia joululauluja!

Vehkojan seurakuntakeskus

Perhekerhojen yhteiset pikkujoulut

Tervetuloa viettämään perhekerhojen yhteisiä pikkujouluja!

Hyvinkään kirkko

Diakoniaruokailu

Tervetuloa nauttimaan edullisesta ateriasta hyvässä seurassa!

Vaikeassa taloudellisessa tilanteessa oleville hyvinkääläisille tarkoitettu diakoniaruokailu Hyvinkään kirkon yläsalissa ( Hämeenkatu 16) klo 11.30-13.00.
Maksu 2 € käteisellä.

Tervetuloa nauttimaan edullisesta ateriasta hyvässä seurassa.