Minä tahdon laulaa ja soittaa

Minä tahdon laulaa ja soittaa Hyvinkään kirkko

Tule kuuntelemaan uutta hengellistä ja hyvinkääläistä musiikkia! Esiintymässä Langaton Yhteys: Konsta Mönkkönen, Sini Usmi, Anni Taipale, Joonas Palonen, Siiri Usmi, Helena Kokko ja Ilona Kokko. Ohjelma 10€.

Langaton yhteys on produktion nimi, joka julkaisee hengellistä musiikkia Tmi Kontra & Punktin kustannustoiminnan kautta. Ensimmäinen nuottijulkaisu on nimeltään Minä tahdon laulaa ja soittaa. Se sisältää yli 40 uutta, ennen julkaisematonta hengellistä laulua. Laulut sopivat erilaisiin hengellisiin tilaisuuksiin vapaamuotoisista konserteista jumalanpalveluksiin. Tekstit käsittelevät kristinuskoa monesta perspektiivistä. Valikoima kirjan kappaleita julkaistaan myös verkkoäänitteenä syksyllä 2019. Säveltäjinä ovat mm. Anni Taipale ja Sini Usmi, sanoittajina mm. Pekka Tyni.

Vanha kirkko

Sanan ja laulun ilta

Tervetuloa! Lauletaan Viisikielinen -laulukirjasta.

Muu tila-seurakunnan ulkopuolinen tila

Ahdenkallion lauluseurat

Hengellisiä yhteislauluja ja hartaus. Untolantie 77. Kahvitarjoilu.

Vanha kirkko

Barokin lauluaarteita

Bel Canton ystävät esittävät aarioita ja duettoja barokin ajalta. Säveltäjinä mm. G. F. Händel, J. S. Bach, G. B. Pergolesi.