Hiljaisuuden retriitti

la 8.2. kello 11.00 - su 9.2. kello 00.00
Sääksin leirikeskus

Ilmoittautuminen on päättynyt

Rauhaa ja hiljentymistä, hiljaisuutta ja omaa aikaa. Lepoakin. Tule opiskelijoiden ja nuorten aikuisten hiljaisuuden retriittiin.

Hijaisuuden retriitti 18-39-vuotiaille nuorille aikuisille ja opiskelijoille on tarkoitettu sinulle, joka kaipaat aikaa rauhoittua, rentoutua, levätä halutessasi niin luonnossa kuin sisimmässäsi, olla hiljaa itsekseen ja muiden kanssa.

Retriitin hinta on 30 euroa ja se sisältää majoituksen Sääksin leirikeskuksessa, ruokailut sekä retriitin ohjelman. Ohjattuun ohjelmaan voit tulla mukaan omien voimavarojen mukaan.

Retriitti on tarkoitettu ensisijaisesti hyvinkääläisille, mutta jos asuinpaikkasi on muualla, mutta opiskelupaikkasi Hyvinkäällä, olet yhtä lailla tervetullut. Kuljetus retriittiin tapahtuu omatoimisesti, kimppakyytimahdollisuus on olemassa tarvittaessa.

Jollei alla oleva linkki näy, tässä osoite ilmoittautumislomakkeeseen:
https://www.mvsoy.fi/srk/hyvinkaa/ilmoittautuminen/ilmoittautuminen.php?add=c9c90bede095dfb89ddc13e7bf559096644&lang=fi

Lisätietoja nuorten aikuisten ja oppilaitosyhteistyön pappi Heidi Kajander-Maavuori, heidi.kajander@evl.fi


Seurakuntapastori

Oppilaitostyö ja nuoret aikuiset

Nuorten aikuisten ja oppilaitosyhteistyön pappi kypsähkössä neljänkympin kierteessä☺. Työssäni saan toteuttaa perusluonteenpiirteitäni luovaa hulluutta ja rentoutta. Mustan huumorin ystävä, jolle pesäpallo, ulkoilu ja hyvät kirjat muodostavat pyhän kolminaisuuden.

Motto: "Siellä missä muutkin - ihan pihalla."