Hiihtoloman perhekerho

pe 21.2. kello 09.00 - pe 21.2. kello 14.00

Hiihtoloman perhekerho Kirkonmäen kerhotilassa klo 9-14, tervetuloa!

Hiihtoloman perhekerho Kirkonmäen kerhotilassa klo 9-14. Perhekerhossa touhutaan, hiljennytään, syödään aamupuuroa ja kahvitellaan. Tervetuloa oman aikataulun mukaan, hetkeksi tai koko ajaksi.

Lastenohjaaja

Teen töitä päiväkerhoissa kirkonmäellä ja perhekerhossa Paavolassa.

Motto: Tarinoita ja mielikuvitusta mukaan arkeen.

Lastenohjaaja

Olen Suvi ja teen päiväkerho- ja iltapäiväkerhotyötä Martissa. Mielestäni hauskoja asioita ovat käsityöt, ruuanlaitto sekä spinning!

Motto: ”Kaikki hauska on hyvää vatsalle. – Muumimamma”

Lastenohjaaja

Moi! Mä oon Laura ja työskentelen betaniassa ja lasten kammarissa/pappilassa. Kirkkomuskarit pienten lasten ja heidän vanhempiensa kanssa on yksi työtehtävistäni. Mikä olisikaan parempi tapa kertoa Jeesuksesta kuin yhdessä laulaen, leikkien ja tanssien. Kirjoitan myös Kirkonmäki-lehteen lapsen silmin sivua, se on ihanaa kun pääsee ideoimaan, kuvaamaan ja kirjoittamaan. Kaikki lempipuuhiani. Elokuvat ja kierrätysmateriaaleista askarteleminen ovat intohimoni, varsinkin indie-elokuvat ja kierrätysaiheiset korvakorut. Niiden parissa vierähtää helposti kaikki vapaa-aika.

Motto: ”Älkää murehtiko huomispäivästä, se pitää kyllä itsestään huolen.”

Matt.6:34