Eläköön musiikkinäytelmä

Vehkojan seurakuntakeskus

Eläköön on Teatteri Betan musiikkinäytelmä toivosta elämän epävarmuuden keskellä.

Se on syntynyt Saarnaajan, Jobin ja Sananlaskujen kirjojen inspiroimana. Esitys on kolmekymppisen Johannan kasvu- ja selviytymistarina yllättävästä kriisistä. Raamatun teemoja seuraten siinä etsitään yhteyttä Jumalaan silloin, kun elämä äkisti muuttaa suuntaa. Esitys on suunnattu nuorille ja aikuisille. Kesto n. 75 min.

Näytelmä esitetään Vehkojan seurakuntakeskuksessa su 25.10.20 klo 16, ma 26.10. klo 19 ja ti 27.10. klo 19.

Esityksiin on vapaa pääsy. Halutessasi voit varata paikkasi seurakunnan neuvonnasta numerosta 040 8050 200 (ma-pe klo 9-15). Katsomossa on kokoontumisrajoituksen mukaan 50 paikkaa. Tuolit on sijoitettu saliin turvavälejä noudattaen. Pyydämme katsojia käyttämään maskeja sekä huomioimaan käsihygienian ja turvalliset etäisyydet koko käynnin aikana. Esitys myös striimataan Hyvinkään seurakunnan facebook-sivulla.

Käsikirjoitus ja ohjaus: Antti Sevanto, musiikki: Kuvastus ja Markku Sintonen, koreografia: Titta Tunkkari, lavastus: Tapio Rantanen, puvustus: Eeva Mantere, tekninen toteutus: Aki Nousiainen, neuvonantaja: Jouni Laine.

Rooleissa: Rosa Nyman, Anssi Kakko, Esa Karppinen, Joose Karppinen, Kirsi Karppinen, Petrus Karppinen, Siru Karppinen, Heidi Lappi, Janna Lehikoinen, Heikki Mustakallio, Valpuri Mäkinen, Valtteri Sevanto, Henna Sinisalo, Anni-Mari Tiiliharju, Arto Vedenpää ja Anu Vänskä.