Iltapalahartaus

ke 10.2. kello 19.00 - 20.30
Vanha kirkko

Tuu palalle. Pala taivasta ja pala leipää, ehkä pala uuden taipaleen alkua.
Hartaus, yhteinen iltapala, kotiinkuljetuksella, jos ennakkoilmoittaudut. Paikkana tapahtumalle on aiemmasta tiedosta poiketen ZOOM. Mukaan pääset kopioimalla alla olevan linkin selaimen osoitekenttään:

Tuu palalle. Pala taivasta ja pala leipää, ehkä pala uuden taipaleen alkua.
Miltä kuulostaisi kotiovelle toimitettu iltapala, verkon välityksellä Zoomissa toteutettu pieni tunnelmallinen hartaus ja sen perään yhteisöllinen mukava iltapalahetki samoja kanavia pitkin?
Hartauden jälkeisellä yhteisellä iltapalalla (kukin kotoaan käsin) jutellaan kuulumisia ja haaveillaan ja suunnitellaan sitä, mitä nuorten aikuisten toiminta voisi Hyvinkään seurakunnassa olla - mitä juuri sinä haluaisit olla mukana tekemässä ja toteuttamassa silloin kuin sinulle sopii tai osallistujana, ideoijana, vaikka jonkun pop upin alkuunpanijana tai vaan lepuuttamassa kuulolla...

Tuu palalle. t. kasvatuksen tiimin Heidi, Anssi, Kirsi ja Veera.

p.s. KirkkoDeliveryn kotiinkuljetus-iltapalalle (kuljetus klo 17.30 alkaen) voit ilmoittautua alla olevasta linkistä maanantaihin klo 12 mennessä. Myös oma nouto Vanhan kirkon sivuovelta klo 17.30-18.45 onnistuu, mutta ilmoittauduthan siihenkin niin osaamme varata iltapaloja.

Oppilaitostyö ja nuoret aikuiset

Nuorten aikuisten ja oppilaitosyhteistyön pappi kypsähkössä neljänkympin kierteessä☺. Työssäni saan toteuttaa perusluonteenpiirteitäni luovaa hulluutta ja rentoutta. Mustan huumorin ystävä, jolle pesäpallo, ulkoilu ja hyvät kirjat muodostavat pyhän kolminaisuuden.

Motto: "Siellä missä muutkin - ihan pihalla."