Lähetyksen kirkkokahvit, mukana nimikkolähetti Kirsti Malmi Virosta

Kirsti Malmi ja kitara
Teams

Miksi Virossa tehdään lähetystyötä? Mitkä ovat Viron lähetystyön haasteet? Tervetuloa lähetyksen kirkkokahveille!

Miksi Virossa tehdään lähetystyötä?

Tervetuloa tapaamaan nimikkolähetti Kirsti Malmia netin äärelle! Kirsti toimii lähetystyössä Tallinnassa Lasnamäen kaupunginosassa.

Tilaisuus järjestetään Teamsissä. Mukaan pääset painamalla "Osallistun...." Linkki avautuu klo 11.55.

Osallistun Lähetyksen kirkkokahveille!

Lähetyssihteeri

Lempivirsi: ”Taas uudet sukupolvet lapsineen oppivat ”Isä meidän” sanomaan. He sovituksen lahjan löytävät ja käyvät Vapahtajan askeliin” (virsi 472:2)

Toimin lähetyssihteerinä.  Työni helposti mielletään postitushommiin ja toki niitäkin teen – tosin olemattomassa mittakaavassa.

Kerron mielelläni eri puolella maailmaa tehtävästä lähetystyöstä useille ikäryhmille päiväkerholaisista senioreihin.  Lähetystyön tiimoilta järjestän/organisoin erilaisia tapahtumia, kuten esim. myyjäisiä.