Adventtiretriitti Leiriniemessä

pe 3.12. klo 17.00 – su 5.12. klo 15.00

Muu tila-seurakunnan ulkopuolinen tila

Ilmoittautuminen on päättynyt

Tule löytämään joulun rauha. Tule lepäämään, hiljentymään ja ottamaan omaa aikaa. Tule valmiiseen pöytään, tule ulkoilemaan, laulamaan joululauluja. Tule hiljaisuuden retriittiin. Tule, sillä kaikki on valmiina.

Hyvinkään seurakunnan suosittu Jouluretriitti on nyt Adventtiretriitti.
Retriitti noudattaa hiljaisuuden retriitin periaatteita. Retriitti pidetään Mäntsälässä Leiriniemen leirikeskuksessa, ja hinta 120 euroa sisältää majoituksen, ruokailut sekä ohjelman.
Adventtiretriitin ohjaajina toimivat diakoniatyöntekijä Kaisa Laakso ja pappi Heidi Kajander-Maavuori.

Oppilaitostyö ja nuoret aikuiset

Nuorten aikuisten ja oppilaitosyhteistyön pappi kypsähkössä neljänkympin kierteessä☺. Työssäni saan toteuttaa perusluonteenpiirteitäni luovaa hulluutta ja rentoutta. Mustan huumorin ystävä, jolle pesäpallo, ulkoilu ja hyvät kirjat muodostavat pyhän kolminaisuuden.

Motto: "Siellä missä muutkin - ihan pihalla."

Mielenterveystyö, omaishoitajatyö