Adventtiretriitti Leiriniemessä

su 5.12. klo 17.00 – 14.30

Muu tila-seurakunnan ulkopuolinen tila

Ilmoittautuminen on päättynyt

Tule löytämään Joulun rauha. Tule lepäämään ja lataamaan akkuja lempeän hiljaisuuden keskelle. Tule kirkastamaan joulun sanomaa mielessäsi. Tule valmiiseen ruokapöytään, laulamaan joululauluja, saunomaan, rukoilemaan. Tule olemaan. Kaikki on sinua varten.

Hyvinkään seurakunnan suosittu jouluretriitti on nyt Adventtiretriitti. Se nojaa hiljaisuuden retriitin perinteeseen ja tarjoaa mahdollisuuden rauhoittua joulun alla ja keskittyä joulun sanomaan.
Retriitin ohjaajina toimivat diakoniatyöntekijä Kaisa Laakso ja pappi Heidi Kajander-Maavuori.
Hinta 120 euroa sisältää majoituksen, ruokailut, ohjelman ja mahdollisuuden saunoa.
Ilmoittautuminen mukaan onnistuu alla olevasta linkistä.
Tervetuloa!

Oppilaitostyö ja nuoret aikuiset

Nuorten aikuisten ja oppilaitosyhteistyön pappi kypsähkössä neljänkympin kierteessä☺. Työssäni saan toteuttaa perusluonteenpiirteitäni luovaa hulluutta ja rentoutta. Mustan huumorin ystävä, jolle pesäpallo, ulkoilu ja hyvät kirjat muodostavat pyhän kolminaisuuden.

Motto: "Siellä missä muutkin - ihan pihalla."

Mielenterveystyö, omaishoitajatyö