Aattoillan yllätys - Teatteri Betan joulunäytelmä

pe 10.12. klo 18.00 – 18.45
Janne Rönni (Joulupukki), Vilma Pitkänen (Venla) ja Kawi Isola (Jeesus) Teatteri Betan joulunäytelmässä Aattoillan yllätys

Hyvinkään kirkko

On vuoden jännittävin hetki. Kuusi loistaa valoaan, piparit tuoksuvat, ja kohta, ihan kohta, ovikello soi, kun sisään astuu joulun odotetuin vieras... tai niinhän sitä luulisi.

Venla Virtasen ja hänen äitinsä aattoilta on täynnä yllätyksiä, kun ovelle ilmestyy odottamaton vieras toisensa jälkeen. Hauska ja vauhdikaskin esitys pohtii miten joulun uskonnolliseen puoleen eri tavoin suhtautuvat voivat juhlia yhdessä.

Esitys kestää n. 40 min ja se soveltuu koko perheelle. Erityisesti näytelmä on suunnattu 7-vuotiaille ja sitä vanhemmlle, mutta nuoremmatkin voivat kyllä katsoa sen yhdessä vanhempien kanssa.

16 VUOTTA TÄYTTÄNEILTÄ ESITYKSEN TULIJOILTA TARKASTETAAN KORONAPASSI, SAAVUTTEHAN AJOISSA JA VARAATTE MUKAAN HENKILÖLLISYYSTODISTUKSEN.

Työryhmä:

Venla Virtanen - Vilma Pitkänen