Hiljaisuuden retriitti Enä-Sepässä

pe 30.9. klo 17.30 – su 2.10. klo 16.30

Vihdin Enä-Seppä

Ilmoittautuminen on päättynyt

Tule nauttimaan hiljaisuudesta, rauhasta, tule kokemaan kansallispuiston syksyinen luonto, lepää paljussa tähtitaivaan alla, rauhoitu takkatulen ääressä. Tule hoitamaan Jumalasuhdettasi, tule hiljentämään arjen ajatuskuormien kohinaa. Hiljaisuuden retriitti hoitaa.

Hiljaisuuden retriitti Enä-Sepässä Vihdin Ojakkalassa sisältää matkat, majoituksen leirikeskuksessa, ruokailut, retken Nuuksioon kuljetuksin sekä ohjelman. Ensisijaisesti retriitti on tarkoitettu noin 18-30-vuotiaille opiskelijoille, mutta aivan kaikki ovat tervetulleita. Retriittiviikonlopun hinta on 40 euroa. Lisätietoa ilmoittautumislomakkeessa, jonka linkki alla. Ilmoittautua voit 16.8-15.9. välisenä aikana. Mukaan mahtuu 10 henkilöä.

Olet lämpimästi tervetullut! Retriitin ohjaajina toimivat nuorten aikuisten ja oppilaitosyhteistyön pappi Heidi Kajander-Maavuori sekä retriitinohjaaja Vesa Keinonen. Lisätietoja antaa retriitin vastaava ohjaaja Heidi Kajander-Maavuori, p. 0408050320, heidi.kajander@evl.fi. Näiltä seurakunnan verkkosivuilta tapahtumaosioista pääsee ilmoittautumaan 16.8.2022 alkaen.

Oppilaitostyö ja nuoret aikuiset

Nuorten aikuisten ja oppilaitosyhteistyön pappi kypsähkössä neljänkympin kierteessä☺. Työssäni saan toteuttaa perusluonteenpiirteitäni luovaa hulluutta ja rentoutta. Mustan huumorin ystävä, jolle pesäpallo, ulkoilu ja hyvät kirjat muodostavat pyhän kolminaisuuden.

Motto: "Siellä missä muutkin - ihan pihalla."