Hiljaisuuden jooga

ke 12.10. klo 19.00 – 20.30

Hyvinkään kirkko

Hiljaisuuden jooga sopii kaikille. Siinä on keskeistä armollisuus ja Jumalan rakkaus. Hiljaisuuden joogassa kuljetaan ulkoisesta maailmasta kokemuksellisuuteen, monimutkaisuudesta yksinkertaisuuteen ja mielen hälinästä sisäiseen hiljaisuuteen.

Tällä kertaa poikkeuksellisesti Hyvinkään kirkon yläsalissa: Hiljaisuuden jooga, lempeää kehollista läsnäoloa, hiljentymistä ja hyvinvointia ikiaikaisen Jumalan kämmenellä. Ohjaajina Maarit Hirvensalo ja Päivi Hakala. Joogaosuuden kesto noin 45 min ja sen jälkeen tarjolla iltatee. Jos sinulla on jumppamatto, ota se mukaan. Paikalla on muutama jumppa-alusta lainaan.

• Nuorille Nuorille

Oppilaitostyö ja nuoret aikuiset

Nuorten aikuisten ja oppilaitosyhteistyön pappi kypsähkössä neljänkympin kierteessä☺. Työssäni saan toteuttaa perusluonteenpiirteitäni luovaa hulluutta ja rentoutta. Mustan huumorin ystävä, jolle pesäpallo, ulkoilu ja hyvät kirjat muodostavat pyhän kolminaisuuden.

Motto: "Siellä missä muutkin - ihan pihalla."