Adventtiretriiitti Leiriniemessä

pe 9.12. klo 17.00 – su 11.12. klo 14.30

Muu tila-seurakunnan ulkopuolinen tila

Ilmoittautuminen on päättynyt

Löydä rauha Joulun odotukseen. Tule viikonlopuksi hiljentymään, ja rauhoittumaan.
Adventin ajan hiljaisuuden retriitissä sinulle tarjoutuu tilaisuus olla perjantai-illasta sunnuntai-iltapäivään omassa rauhassa ulkoisten vaateiden ulottumattomissa. Saat varata tämän ajan lepoon, virkistymiseen, mietiskelyyn sekä omaan ja yhteiseen hiljentymiseen. Leiriniemessä on myös mahdollisuus ulkoilla rauhallisessa ympäristössä rantamaisemissa.

Retriitin elämää kannattelee hyvä hiljaisuus. Se luo retriittiin vapauden ilmapiirin, missä jokaisella on tilaa olla ja hengittää ja ajatella omia ajatuksiaan. Retriittiin voi tulla omana itsenään. Siinä on tilaa juuri sille etsinnälle ja elämänkyselylle, jota sisällään tuntee. Retriitin musiikki hoivaa ja valmistaa Jouluun.

Jokainen osallistuja majoittuu omaan huoneeseensa. Ota mukaan omat liinavaatteet ja pyyhe sekä tarvitsemasi henkilökohtaiset hygienia- yms. tarvikkeet, lääkkeet, sisätossut tai -jalkineet, mukavat, kiristämättömät oleskeluvaatteet ja säihin sopivat ulkoiluvaatteet ja jalkineet. Halutessasi voit ottaa mukaan jotakin hiljaisuuteen sopivaa luettavaa, Raamatun, päiväkirjan tms.

Vähemmän on enemmän. Siksi voit unohtaa retriitissä opiskeluasiat, työt, kännykät, läppärit ja mieltä vaivaavat velvollisuudet. Tarjolla on aiheeseen sopivaa luettavaa. Jutella voit ennalta sovittavina aikoina ohjaajien kanssa.


Retriitin ohjaavat nuorten aikuisten ja oppilaitosyhteistyön pappi Heidi Kajander-Maavuori sekä diakoniatyöntekijä Kaisa Laakso.
Retriitin hinta on 110 euroa.
Lisätietoja kaisa.laakso@evl.fi tai 040 755 9364.

  • Nuorille Nuorille
  • Aikuisille Aikuisille

Linkki avautuu uudessa välilehdessä