Hiljaisuuden retriitti Riuttarannassa

pe 3.3. klo 17.30 – su 5.3. klo 15.00

Muu tila-seurakunnan ulkopuolinen tila

Ilmoittautuminen on päättynyt

Tule viikonlopuksi hiljentymään, rauhoittumaan, etsimään itseäsi,kurottamaan Jumalan puoleen.
Hiljaisuuden retriitissä sinulle tarjoutuu tilaisuus olla perjantai-illasta sunnuntai-iltapäivään omassa rauhassa ulkoisten vaatimusten ulottumattomissa. Saat varata tämän ajan lepoon, virkistymiseen, mietiskelyyn sekä omaan ja yhteiseen hiljentymiseen.

Retriitti alkaa perjantaina 3.3.klo 17.30 Vihdin Riuttarannassa ja on tarkoitettu erityisesti opiskelijoille ja nuorille aikuisille ikähaarukassa 18-39 v, mutta muutkin ovat oikein tervetulleita mukaan.Retriitti päättyy sunnuntaina 5.3. klo 15.

Retriitin elämää kannattelee hyvä hiljaisuus. Se luo retriittiin vapauden ilmapiirin, missä jokaisella on tilaa olla ja hengittää ja ajatella omia ajatuksiaan. Retriittiin voi tulla omana itsenään. Siinä on tilaa juuri sille etsinnälle ja elämänkyselylle, jota sisällään tuntee. Lisätietoja ilmoittautumislomakkeesta.

  • Aikuisille Aikuisille

Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Ota yhteyttä

Seurakuntapastori

Oppilaitostyö ja nuoret aikuiset

Nuorten aikuisten ja oppilaitosyhteistyön pappi kypsähkössä neljänkympin kierteessä☺. Työssäni saan toteuttaa perusluonteenpiirteitäni luovaa hulluutta ja rentoutta. Mustan huumorin ystävä, jolle pesäpallo, ulkoilu ja hyvät kirjat muodostavat pyhän kolminaisuuden.

Motto: "Siellä missä muutkin - ihan pihalla."