risti loistaa hämyisellä taustalla

Nuoret aikuiset

Retkiä, lautapeli-iltoja, brunsseja, kristillistä joogaa, kirkkoteatteria, retriittejä. Esimerkiksi tätä on nuorten aikuisten toiminta Hyvinkään seurakunnassa.

Vaan kuka on nuori aikuinen? Kirkon näkökulmasta nuori aikuinen on henkilö, jota seurakuntien nuorisotyö ei enää tavoita, mutta joka ei vielä kolkuttele aivan eläkeläiskerhojenkaan ovia. Nuoren aikuisuuden voi määritellä myös tietynlaisena elämän-asenteena tai maailmankuvana.

Mitään seurakunnan toimintaa ei rajata vain tietyn ikäisille, mutta nuoret aikuiset -toiminta on suunnattu ensisijaisesti 18-39 -vuotiaille. Mukaan ovat tervetulleita niin opiskelijat kuin jo perheen perustaneetkin. 

 

Ilmoittautuminen 30-vuotissynttäreille.

Tervetuloa juhliin, joissa tarjolla on standupia Mikko Vaismaan johdolla, herkullista ravintolaruokaa ja hyvää tunnelmaa. Synttärijuhlat järjestetään 24.10 klo 19 Hyvinkään MDNGT Bar & Clubissa. Siellä Hyvinkään seurakunta tarjoaa sinulle kaiken tämän - ja ilmaiseksi. Ihan vaan siksi, että tänä vuonna täytät pyöreitä. Ilmoittaudu mukaan 19.10.2019 mennessä tästä linkistä. 

P.s. Jos kaverillasikin on tasavuosisynttärit tänä vuonna, kerro hänelle myös. Kutsu on voimassa kaikille tänä vuonna 30 v täyttäville ja heidän aveceilleen - kuulut sitten kirkkoon tai et. Lisätietoa tapahtumasta: nuorten aikuisten pappi Heidi Kajander-Maavuori, heidi.kajander@evl.fi, p. 0408050320

TERVETULOA!

nuoria kävelemässä

Ota yhteyttä

Seurakuntapastori

Oppilaitostyö ja nuoret aikuiset

Nuorten aikuisten ja oppilaitosyhteistyön pappi kypsähkössä neljänkympin kierteessä☺. Työssäni saan toteuttaa perusluonteenpiirteitäni luovaa hulluutta ja rentoutta. Mustan huumorin ystävä, jolle pesäpallo, ulkoilu ja hyvät kirjat muodostavat pyhän kolminaisuuden.

Motto: "Siellä missä muutkin - ihan pihalla."