Risti talon katolla, sininen taivas

Kohti-ilta

Mikä on Kohti-ilta?

Kohti-illat ovat kohtaamisia ihmisen ja Jumalan kanssa. Ne ovat ehtoollisjumalanpalveluksia, joissa musiikilla ja rukouksella on tärkeä rooli.

Kohti-iltoja vietetään Hyvinkään kirkossa sunnuntaisin alkaen klo 17 noin kerran kuukaudessa. Kohti-illan toteuttamisessa vapaaehtoisilla on tärkeä rooli. Lapsille on pyhäkoulu.

Seuraavat Kohti-illat järjestetään 3.3., 7.4., 26.5. klo 17. Ilta alkaa tarjoilulla klo 16.30.

Kohti-illan kolehti kerätään lähetystyölle

Kohti-illan kolehti menee lähetystyön hyväksi. Messuun saa tuoda kolehdiksi myös kuivaelintarvikkeita, kuten kahvia, makaroonia, riisiä, hiutaleita ja erilaisia säilykkeitä. Seurakunnan diakoniatyö jakaa elintarvikkeet hyvinkääläisille diakonian asiakkaille.

Musiikkityöntekijä

"Messukuoro", Muskarikirkot, Kouluyhteistyö

Olen musiikkityöntekijä ja toimin hyvin laaja-alaisesti yhteistyössä eri työmuotojen kanssa. Johdan työnimellä "messukuoro" olevaa kuoroa ja bändiä.

Mottoni on : Kaikki käy paitsi pienet kengät.

Kappalainen

Julistuksen vastuukappalainen, Jumalanpalvelukset, lähetystyö

Pappina kutsumukseni on palvella ihmisiä Jumalan sanalla ja sakramenteilla. Toisin sanoen kertoa hyvää sanomaa Kristuksesta ja jakaa hänen lahjojaan. Tehtäviin valmistautuessa huomaan usein rukoilevani psalmin sanoin: ”Herra, avaa minun huuleni, niin suuni julistaa sinun kunniaasi”. Tärkeäksi koen kohtaamisen ja kuuntelemisen ja Raamatun kehotuksen iloita iloitsevien kanssa ja itkeä itkevien kanssa.