Risti talon katolla, sininen taivas

Kohti-messu

Mikä on Kohti-messu?

Kohti-messut ovat kohtaamisia ihmisen ja Jumalan kanssa. Ne ovat ehtoollisjumalanpalveluksia, joissa musiikilla ja rukouksella on tärkeä rooli.

Kohti-messuja vietetään Hyvinkään kirkossa sunnuntaisin alkaen klo 17 noin kerran kuukaudessa. Kohti-messun toteuttamisessa vapaaehtoisilla on tärkeä rooli. Lapsille on pyhäkoulu.

Seuraava Kohti-messu järjestetään 24.11. klo 17. Ilta alkaa tarjoilulla klo 16.30. Vuonna 2020 19.1., 8.3., 19.4. ja 17.5.

Kohti-messun kolehti kerätään lähetystyölle

Kohti-messun kolehti menee lähetystyön hyväksi. Messuun saa tuoda kolehdiksi myös kuivaelintarvikkeita, kuten kahvia, makaroonia, riisiä, hiutaleita ja erilaisia säilykkeitä. Seurakunnan diakoniatyö jakaa elintarvikkeet hyvinkääläisille diakonian asiakkaille.

Musiikkityöntekijä

Walo-kuoro, Muskarikirkot, Kouluyhteistyö

Olen musiikkityöntekijä ja toimin hyvin laaja-alaisesti yhteistyössä eri työmuotojen kanssa. Johdan työnimellä "messukuoro" olevaa kuoroa ja bändiä.

Mottoni on : Kaikki käy paitsi pienet kengät.

Kappalainen

Julistuksen vastuukappalainen, Jumalanpalvelukset, lähetystyö

Pappina kutsumukseni on palvella ihmisiä Jumalan sanalla ja sakramenteilla. Toisin sanoen kertoa hyvää sanomaa Kristuksesta ja jakaa hänen lahjojaan. Tehtäviin valmistautuessa huomaan usein rukoilevani psalmin sanoin: ”Herra, avaa minun huuleni, niin suuni julistaa sinun kunniaasi”. Tärkeäksi koen kohtaamisen ja kuuntelemisen ja Raamatun kehotuksen iloita iloitsevien kanssa ja itkeä itkevien kanssa.